ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ONTH

 

 

Μπορεί ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης να βρίσκεται στην Σαντορίνη, όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις του (αναμένεται να είναι την προσεχή Παρασκευή στην Αθήνα), αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και οι στενοί συνεργάτες του, ασχολούνται καθημερινά με τα θέματα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.
Ειδικά για το θέμα του προπονητή, θέση η οποία έχει μείνει κενή έπειτα από την λύση συνεργασίας με τον Χρήστο Τάσση, τα τηλέφωνα του Θεοδοσιάδη δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν (πολλοί είναι αυτοί που αυτοπροτείνονται), ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Θριάμβου και οι συνεργάτες του έχουν βολιδοσκοπήσει πρόσωπα, και έχουν κάνει διερευνητικές επαφές για να κλείσουν το θέμα. Το όνομα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη (φώτο / 2ος από αριστερά), που έφυγε από το Μοσχάτο, κυκλοφόρησε ήδη, πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει συζήτηση και με τον Ανδρέα Μαντζούνη (φώτο / 1ος από δεξιά), ενώ στην λίστα των υποψηφίων θα υπάρχει πάντα το όνομα του Γιάννη Σιλεβίστα (φώτο 2ος από δεξιά), προπονητή με τον οποίο ο Θεοδοσιάδης είχε συνάντηση πέρυσι, λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από την διοίκηση και επανέλθει κατόπιν τον Οκτώβριο. Βέβαια ο Θεοδοσιάδης μπορεί να κάνει την έκπληξη και να συμφωνήσει με κάποιο άλλο όνομα.
Από τα 3 ονόματα προπονητών που γράψαμε, οι περισσότερες πιθανότητες πράγματι δείχνουν Χατζηαλέξη, σενάριο το οποίο ισχυροποιεί το γεγονός, ότι παράγοντας του Θριάμβου, έκανε και μια διερευνητική επαφή με τον Σταμάτη Σαπαλίδη (φώτο / 1ος από αριστερά), τον ικανότατο επιθετικό του Μοσχάτου, ο οποίος πήγε στην πειραϊκή ομάδα τον Ιανουάριο του 2018, ενώ πιο πριν ήταν στο Αιγάλεω και τον Ιωνικό.

* Πριν από λίγο, βράδυ (λίγο μετά τις 11) Δευτέρας 21 Μαίου 2018, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

 

 

LEMX

 LEMONAKI (Μουσικό μεζεδοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 35 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5322122