… «ΕΤΡΩΓΕ ΣΙΔΕΡΑ» ΜΕ ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ

ΤΟ 1994 Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

ARXTHR

 

 

 

 

Μιας και ανοίξαμε το… ντουλάπι των ποδοσφαιρικών αναμνήσεων,… ανασύρουμε και σας παραθέτουμε δημοσίευμα από την «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» και στην στήλη «Αθηναϊκά» του αείμνηστου Σάκη Τσακασιάνου, σχετικά με τον εντός έδρας αγώνα του Θριάμβου Χαϊδαρίου με τον ιστορικό Αστέρα Εξαρχείων, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, που διεξήχθη το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 1994 και η ομάδα της πόλης μας είχε επικρατήσει με 1-0.

Μεταξύ των τότε παικτών του χαϊδαριώτικου σωματείου και ο νυν προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Αντώνης Ζαφειριάδης (κεντρική φώτο).

Το πλήρες δημοσίευμα, που σας παραθέτουμε παρακάτω, είναι από το αρχείο του Συμβούλου Έκδοσης των εφημερίδων μας (Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ: Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Κορυδαλλός) κ. Θεόδωρου Γουρνά, που συνεργάστηκε με την «Α.Η» από το 1988 έως το 1997, ακολούθως συνέχισε στη εφημερίδα «ΦΙΛΑΘΛΟΣ», ως Υπεύθυνος στήλης Δ΄ Εθνικής, από το 1997 έως το 1999, και κατόπιν ως Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Ποσειδώνα Ν. Πόρρων Πιερίας, από το 1999 έως το 2003. Τα τελευταία χρόνια ο κ. Γουρνάς είναι μέλος του ΔΣ της ιστορικής ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

 

 

THRDIS

 

 

 

 

KATLEZ