ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΧΩΡΙΣ ΧΑΛΒΑ “Μ. ΚΟΣΜΙΔΗ” ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

ARXKOSM

 

 

Εννοείται ότι Καθαρά Δευτέρα και Σαρακοστή, χωρίς τον περίφημο και φημισμένο Χαλβά, του Μ. Κοσμίδη, δεν γίνεται!

Τηρούμε, ευλαβικά, τα έθιμα και τις παραδόσεις με τον αυθεντικό Χαλβά του Μ. Κοσμίδη, προμηθευόμενοι το εκλεκτό προϊόν από το πρατήριο της εταιρείας, που εδρεύει επί της Κεντρικής οδού Ελ. Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα (πλησίον του ομώνυμου Ι.Ν.), ή, από τα εκατοντάδες άλλα σημεία πώλησης ανά την επικράτεια και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και καταστήματα, που εμπορεύονται τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας.

Ειδικά αυτά τα 24ωρα, όπως αύριο Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023, το πρατήριο της εταιρείας «ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ», λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο (από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα), προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολυπληθείς καταναλωτές της.

Αξία ανεκτίμητη για τον καλύτερο Χαλβά, μόνο στον Μ. Κοσμίδη στην Αγία Βαρβάρα, με την μυστική συνταγή του Παππού Κοσμίδη, που κρατά τις ρίζες από το 1922 στην Κωνσταντινούπολη!

Χαλβάς χειροποίητος – χύμα με γεύση αμύγδαλο, κακάο, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, βανίλια, αλλά και χωρίς ζάχαρη, όπως επίσης και συσκευασίες με γεύσεις, βανίλια / στέβια, κακάο / στέβια, αμύγδαλο / στέβια, ολικής άλεσης, μέλι, σοκολάτα / αμύγδαλο, κακάο, αμύγδαλο, βανίλια,… ουφ κουράστηκα, και άλλες πολλές θεσπέσιες επιλογές!

Από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, το πρατήριο Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ στην Αγία Βαρβάρα, βρίσκεται στις επάλξεις, προκειμένου να προμηθευτούμε τον καλύτερο αυθεντικό Χαλβά.

 

 

SK2

 

 

SK1

 

 

SK4

 

SK5

 

SK6

 

SK7

 

SK8

 

SK9

 

SK10

 

SK11

 

SK12

 

SK13

 

SK14

 

SK15

 

SK16

 

SK17

 

 

SK1

 

SK2