ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΜΕ ΛΑΓΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ»

arxxlix

 

 

Καλημέρα, Καλή Εβδομάδα, Καλή Σαρακοστή και εννοείται ότι, σήμερα Καθαρά Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2022, τηρούμε το έθιμο και απολαμβάνουμε Λαγάνα από το Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», που κοντοζυγώνει τα 60 χρόνια παρουσίας στην πόλη μας!

Εμείς, όπως όλα αυτά τα τελευταία χρόνια,… ξημερωθήκαμε στον ξακουστό και ιστορικό φούρνο του Γιώργου Κουφόπουλου, παρακολουθώντας την παραγωγή για να ψήσουμε την πρώτη Λαγάνα της Καθαρά Δευτέρας του 2022.

Αποτυπώσαμε μάλιστα φωτογραφικά και ιστορικά αυτό το γεγονός, καθώς στην κεντρική φώτο, εικονίζονται, η εκπρόσωπος της δεύτερης (2ης) γενιάς του καταστήματος, η μία και μοναδική, Φωφώ (Φωτεινή) Μαθιοπούλου και ο εγγονός της, 4η γενιά του ιστορικού φούρνου, Σπύρος Κουφόπουλος!

Μία φωτογραφία, μία ολόκληρη ιστορική παράδοση σε μία επιχείρηση, που κρατά πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι το εν λόγω κατάστημα έχει σχεδόν 60 χρόνια διαδρομής σε τούτη εδώ την γειτονιά της Αττικής!

Το άρθρο μας καταχωρείται και δημοσιεύεται λίγο μετά τις 7 το πρωϊ της Καθαρά Δευτέρας 7 Μαρτίου 2022, και όπως ενημερωθήκαμε ήδη οι πελάτες του Αρτοζαχαροπλαστείου «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», έχουν ξεκινήσει και συρρέουν μαζικά για να προμηθευτούν τις εκλεκτές και φημισμένες Λαγάνες του εν λόγω καταστήματος.

Σας παραθέτουμε ένα μίνι – φωτορεπορτάζ από την παραγωγή της Λαγάνας στις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» κατά τις… μικρές ώρες της Καθαρά Δευτέρας 7 Μαρτίου 2022.

 

 

ENDMLIX

 

 

dk1

 

 

dk2

 

dk3

 

dk4

 

dk5

 

dk6

 

 

ENDMLIX

 

 

dk7

 

dk8

 

dk9

 

dk10

 

dk11

 

dk12

 

 

ENDMLIX

 

 

dk13

 

dk14

 

dk15

 

dk16

 

dk17

 

dk18

 

 

ENDMLIX

 

 

dk19

 

dk20

 

dk21

 

dk22

 

dk23

 

dk24

 

 

ENDMLIX