ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΣΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

DLOVA

 

 

«Ερωτευμένοι συναγερμός, πόλεμος, πόλεμος, ερωτικός…», λέει το άσμα του Αντύπα και σήμερα που είναι η τιμητική μας (Αγίου Βαλεντίνου γαρ) μπορούμε να κάνουμε την διαφορά και την εντύπωση με ένα λουλούδι, άνθη και ότι πιο ομορφότερο υπάρχει από το ξεχωριστό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου σήμερα 14 Φεβρουαρίου δίνει κυριολεκτικά λύσεις!
Τι πιο γλυκό, αληθινό και όμορφο λοιπόν, να δείξουμε τα αισθήματα μας με λουλούδια, άνθη και συνθέσεις από το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!
Για τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας, ειδικά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων, φυσικά και θα επισκεφθούμε τις ερωτικές… «Δημιουργίες», ένα από τα κορυφαία ανθοπωλεία της Δυτικής Αθήνας, όπου εκεί θα φροντίσουν για όλα! Ξεχωριστός, παραδοσιακός, αλλά αυθεντικός και μοναδικός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας, τα αισθήματα μας, τον έρωτα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη! Μια μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές!


 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (Ανθοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ.: 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

DLOV1

 

DLOV2

 

 

DLOV3

 

DLOV4

 

DLOV5

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (Ανθοπωλείο): Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ.: 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr