ΕΞΑΙΣΙΕΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!

 

AGDIMARX

 

 

Την τιμητική τους έχουν στις 26 Οκτωβρίου ο Δημήτρης και η Δήμητρα, καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλήτη! Κατά πολλούς είναι η γιορτή που σηματοδοτεί σιγά – σιγά τον ερχομό του χειμώνα (άλλωστε τα τελευταία 24ωρα υποχώρησαν και οι θερμοκρασίες)! Και επειδή όλοι, λίγο – πολύ, έχουμε έναν Δημήτρη ή, μία Δήμητρα, μάλλον το πιο κατάλληλο και όμορφο δώρο, θα ήταν να προσφέρουμε λουλούδια!
Και φυσικά την πιο ενδεδειγμένη λύση αποτελεί το εξαίσιο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, το οποίο με την εμπειρία ετών, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, μας παρέχει τις καλύτερες… λουλουδάτες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας σε τέτοιες περιστάσεις, δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή. Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία άνθη στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

DIMIOYRGIES 6

 

DIMIOYRGIES 5

 

 

DIMIOYRGIES 4

 

DIMIOYRGIES 3

 

DIMIOYRGIES 2

 

DIMIOYRGIES 1

 

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr