ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΗ ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

MFARX

 

 

 

Πρωτομαγιά σήμερα και εδώ και πολλούς αιώνες είναι η ημέρα ιδιαίτερου εορτασμού της Άνοιξης για αναζωογόνηση της φύσης. Για την Ελλάδα ειδικά, πολλά έθιμα τηρούνται ακόμα και σήμερα σε διάφορες περιοχές, έθιμα που κρατούν από την αρχαιότητα και έχουν να κάνουν με μεταφυσικές δοξασίες για την αναγέννηση της πλάσης και, ιδίως, την άνθιση των λουλουδιών, όπως το μαγιάτικο στεφάνι από λουλούδια που κατασκευάζουν και φέρνουν πίσω στο σπίτι, το Μαγιόξυλο…
Και εμείς στα Δυτικά προάστια επειδή τηρούμε τα ήθη και τα έθιμα δεν έχουμε παρά να προτιμήσουμε το εξαιρετικό ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ” στο Χαϊδάρι, όπου σήμερα Πρωτομαγιά 2018 έχει την τιμητική του με ολόφρεσκα λουλούδια και πανέμορφα μαγιάτικα στεφάνια, έτσι, γιατί πρέπει να πιάσουμε τον Μάη. Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας,… ο Απρίλης έχει το όνομα και ο Μάης τα λουλούδια…!!! Και εννοείται ότι για λουλούδια και πρωτομαγιάτικα στεφάνια η επιλογή μας είναι το ανθοπωλείο “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”, όπου μπορούμε να βρούμε και να προμηθευτούμε ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο των λουλουδιών!
Μέρες σαν και αυτές, λοιπόν, πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Πρωτομαγιάτικα στεφάνια, Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

MF1

 

MF2

 

 

MF3

 

MF4

 

MF5

 

MF6

 

MF7

 

MF8

 

MF9

 

MF10

 

MF11

 

MF12

 

MF13

 

MF14

 

MF15

 

MF16

 

MF17

 

MF19

 

MF20

 

MF21

 

MF22

 

MF18

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr