ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ

ΜΕ PIZZA YESS!

SYMMERYESS

 

Τι να πει κανείς και για την PIZZA YESS, η οποία αναδεικνύεται στην μεγάλη πρωταθλήτρια των γεύσεων και της νοστιμιάς!

Στην φωτογραφία ο Μπάμπης Κούτρας και οι εκπληκτικές… μαστόρισσες της PIZZA YESS, ποζάρουν αποκλειστικά για την εφημερίδα μας!

Δεν είναι μια πολυεθνική. Είναι μια υγιής επιτυχημένη τοπική επιχείρηση των προαστίων μας, η οποία συνδυάζει το αμέριστο μεράκι πολλών ανθρώπων, την εμπειρία περίπου 16 ετών, αλλά και την προσήλωση για παραγωγή αυθεντικών ποιοτικών προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Ο λόγος για την περίφημη και επιτυχημένη PIZZA YESS, η οποία δραστηριοποιείται στα προάστια Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, και στις “παρυφές” Περιστερίου και Κορυδαλλού.

Πλούσιος σε ποικιλία ο κατάλογος προϊόντων της PIZZA YESS, από την οποία μπορούμε να διαλέξουμε κάποια ή, κάποιες από τις 27 πίτσες καταλόγου (σε 3 μεγέθη παρακαλώ / Κανονική, Μεγάλη και Γίγας), επίσης υπάρχει η πρόταση για την πίτσα ημέρας, όπως μπορούμε να δημιουργήσουμε την δική μας πίτσα με υλικά της επιλογή μας και όλα αυτά διαλέγοντας μία από τις 9 ζύμες, που είναι παρασκευασμένες με αγνά υλικά.

Ακόμη, στον εξαιρετικό κατάλογο της PIZZA YESS θα βρούμε επιλογές Ζυμαρικών, Σαλάτες, Μπέργκερ, Πεϊνιρλί, Club Sandwich, Γλυκά, Αναψυκτικά και μπύρες!

 

PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, σε ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ. FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr / Τηλ.: 210 5812624

 

YESSNEW