ΜΕ Click Away 

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

dxrarx

 

Μέρες εορταστικές με χαρά (την διατηρούμε εσωτερική ζωντανή μέσα μας με αυτά που βιώνουμε) και προσμονή για κάτι καλύτερο αυτό το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων, και το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, έχοντας προσαρμοστεί στα… εμπορικά ήθη και έθιμα (click away, κτλ.), λειτουργεί και εξυπηρετεί όλο το καταναλωτικό κοινό.

Το ξεχωριστό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» είναι κοντά σας και σε αυτές τις γιορτές των Χριστουγέννων, λειτουργώντας με τη νέα υπηρεσία Click Away, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλία προϊόντων, όπως Ανθοδέσμες, Μπουκέτα, Φυσικές Συνθέσεις, κτλ.

Όσο αφορά τον τρόπο τον τρόπο λειτουργίας και αγορών, επισημαίνει τις εξής οδηγίες προς το καταναλωτικό κοινό:

«Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας λειτουργεί από την Δευτέρα 14/12 και πάλι κοντά σας, για την παραλαβή της παραγγελίας σας με τη μέθοδο ClickAway!

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας ως εξής:

Καλείτε στο ανθοπωλείο μας στο τηλ. 210 5987839 και κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας. Κατόπιν συνεννόησης ορίζεται το ραντεβού για την παραλαβή και λαμβάνετε SMS. Στο κατάστημα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με πιστωτική /χρεωστική κάρτα. Απαγορεύεται η είσοδος στο κατάστημα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υπομονή σας! Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε!».

 

*Στη σελίδα μας στο Facebook (Dimiourgiesflowers) θα αναρτηθούν τις επόμενες ημέρες φωτογραφίες με τα προϊόντα μας και οι ονομασίες τους, ώστε να σας διευκολύνουμε περαιτέρω στην επιλογή σας!».

 

MAKDFBNEW

 

ad6a

 

 

dxr1

 

ad7a

 

dxr2

 

ad12

 

dxr3

 

ad14

 

dxr4

 

MAKDFBNEW

 

 

ad15

 

ad16

 

ad17

 

ad19

 

ad20

 

ad21

 

ad22

 

 

MAKDFBNEW