ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

 

 

 

Σήμερα αργά το απόγευμα Παρασκευής με ένα πρόγραμμα χαλάρωσης, αποθεραπείας και τακτικής ολοκληρώνει ο ΑΟ Κορυδαλλός την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα μπαράζ με τον Άρη Αμφιάλης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της μίνι διοργάνωσης για την παραμονή στην Α΄ Πειραιά. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η ιστορική ομάδα της πόλης μας προέρχεται από την μεγάλη και εντυπωσιακή (σε απόδοση) νίκη της 1ης αγωνιστικής (την περασμένη Κυριακή), όπου ο ΑΟ Κορυδαλλός επικράτησε με 4-1 επί της ΑΕ Νίκαιας και έκανε το πιο δυνατό βήμα για την άνετη παραμονή του στην κατηγορία.
Ο προπονητής Σίμος Καραγιαννίδης, όπως και οι παίκτες του, όλη την εβδομάδα κράτησαν χαμηλούς τόνους και ο εν λόγο τεχνικός ζήτησε από το έμψυχο δυναμικό να αφήσει στην άκρη του μυαλού του το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Νίκαιας και να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρό και ψυχωμένο στον δύσκολο αγώνα με τον Άρη Αμφιάλης.
Ο αγώνας με τον Άρη Αμφιάλης θα γίνει αύριο Σάββατο στις 6 στο γήπεδο της Νίκαιας (Π.Νικολαϊδης).
Όσο αφορά τις δύο ομάδες και την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Κορυδαλλός τερμάτισε 11ος στον 2ο όμιλο της Α΄ Πειραιά με 35 βαθμούς σε 30 αγώνες έχοντας 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 15 ήττες, ενώ ο Άρης Αμφιάλης ήταν 12ος με 24 βαθμούς σε 30 αγώνες, έχοντας 6 νίκες, 6 ισοπαλίες, 18 ήττες και τέρματα 28-59.
Στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, στον α΄ γύρο ο Άρης Αμφιάλης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (25/10/2015) είχε κερδίσει εντός έδρας με 1-0 τον ΑΟ Κορυδαλλού, ενώ στον β΄ γύρο και στην 19η αγωνιστική (6/2/2016) ο ΑΟ Κορυδαλλός ως γηπεδούχος είχε νικήσει με 3-0 (Τσιμιλιώτης, Χανιώτης Λ. 2) τον Άρη Αμφιάλης.
Όσο αφορά τον όμιλο τον μπαράζ και την 1η αγωνιστική που έγινε την περασμένη Κυριακή ο ΑΟ Κορυδαλλός κέρδισε 4-1 την Νίκαια (Ηλιόπουλος 2, Τσιμιλιώτης 2), ενώ ο Άρης Αμφιάλης ηττήθηκε 2-0 από την Δραπετσώνα.
Η βαθμολογία του ομίλου των μπαράζ μετά την 1η αγωνιστική διαμορφώθηκε ως εξής:
1. ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 6
2. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3
3. ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ 2
4. ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ 1
Στον άλλο αγώνα της 2ης αγωνιστικής συναντιούνται Δραπετσώνα και ΑΕ Νίκαιας.
Διαιτητής της συνάντησης ΑΟ Κορυδαλλός – Άρης Αμφιάλης είναι ο αξιολογημένος ρέφερι (Γ΄ Εθνικής) του συνδέσμου Πειραιά Κοσμάς Ιωαννίδης με βοηθούς τους Γεωργόπουλο και Μουμπογιατζόγλου.
Ο Ιωαννίδης δεν έχει σφυρίξει καθόλου φέτος τον ΑΟ Κορυδαλλού, ενώ τον Άρη Αμφιάλης τον σφύριξε την 1η αγωνιστική στην εκτός έδρας ήττα του με 1-0 από την ΑΕ Περάματος.
Τα άλλα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, που σφύριξε ο Ιωαννίδης ήταν τα εξής: 2η αγωνιστική Περαμαϊκός – Κερατσίνι 1-2, 4η Χαραυγή – ΑΕ Αίγινα 3-1, 5η Κερατσίνι – Ελλάς Ποντίων 3-0, 14η Σαλαμινομάχοι – ΑΕ Περάματος 4-1, 16η Σαλαμινομάχοι – Προοδευτική 0-3, 20η Χαραυγή – ΑΕ Νίκαιας 5-0, 30η Δραπετσώνα – ΑΕ Περάματος 0-3.