ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Έχασε την ευκαιρία – απομένουν άλλες 4 αγωνιστικές - η Αγία Ελεούσα να πιάσει την 4η θέση της βαθμολογίας στον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, για την 26η αγωνιστική ήρθε εντός έδρας ισόπαλη, χωρίς σκορ (0-0) με το Π. Φάληρο, το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2024, στο γήπεδο Ριμινίτικα.

Έτσι η Αγία Ελεούσα έμεινε στην 5η θέση με 44 βαθμούς και ο Άγιαξ Ταύρου, που κυνηγάει, είναι 4ος με 45 βαθμούς. Την άλλη εβδομάδα η ΑΠΕ πάει να παίξει εκτός έδρας με τον Άγιαξ Ταύρου, δηλαδή απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν.

…Αχίλλειος πτέρνα, τα φετινά εντός έδρας ματς για την ΑΠΕ, η οποία εκτός έδρας έχει 7 νίκες, 4 ήττες και μόλις 2 ήττες, ενώ στην Αγία Βαρβάρα, οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Κουνάδη έχουν 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Κάλλιστα η ΑΠΕ, εάν ήταν πιο αποτελεσματική εντός, όχι μόνο θα είχε πιάσει την 4η θέση, αλλά θα διεκδικούσε τουλάχιστον την 3η…

Εν πάσει περιπτώσει, τηρουμένων των αναλογιών, καλή είναι η φετινή νεανική Αγία Ελεούσα.

Στο σημερινό ματς με το Π. Φάληρο, η ΑΠΕ είχε την υπεροχή, είχε δύο ευκαιρίες στο α΄ ημίχρονο, είχε ένα δοκάρι με τον Μπάκα στο 86΄, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπάκας, Δαρδανός (77' Αρχανιωτάκης), Μαθιούδης, Κατσικογιάννης, Χατζηροδίτης (68' Ξυνογαλάς), Γκουτίδης, Βάσσος, Καραδήμας, Παπαδόπουλος Ι. (77' Γκίζι)

Π. ΦΑΛΗΡΟ: Καβακλής, Λιώνης, Τσάμης, Αφράτης, Λένγκα, Δαφερέρας (57΄ Ανδρέου), Κολεύρης (84' Αναστασόπουλος), Μπένα, Μαυρέλης (31' Φεντόροφ  - 84΄ Παπαδήμας), Αgolli, Βάϊας (57' Αρβανίτης)