ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΕΠΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΡΔΑΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Κάτοικοι Αγίας Βαρβάρας, οι δύο (2) νεαροί, Γιάννης Τεπετίδης και Σταμάτης Δαρδανός, που αποτελούν τις επόμενες ανανεώσεις συνεργασίας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, για την σεζόν 2024-2025, όπου ο ιστορικός σύλλογος θα λάβει μέρος στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι δύο αυτές επεκτάσεις συμφωνιών με τους εν λόγω 19χρονους παίκτες, όπως επιθυμούσε ο προπονητής Νίκος Κουνάδης, που δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στα νέα παιδιά, έγιναν γνωστές το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2024, και έτσι η ΑΠΕ συμπλήρωσε τις εννέα (9) σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό της περασμένης σεζόν (2023-2024), καθώς ήδη έχουν προηγηθεί αυτές των, Αλέξανδρου Ρούμπα, Γιάννη Μαθιούδη, Ιγνάτιου Μπαριάμι, Ηλία Μπίκου, Θανάση Βάσσου, Μιχάλη Αρχανιωτάκη και Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο μ.ο. ηλικίας των εννέα (9) αυτών ποδοσφαιριστών, που ανανέωσε η ΑΠΕ, είναι 20,4 ετών!

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΠΕΤΙΔΗΣ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Τεπετίδης, είναι «σαρξ εκ της σαρκός» των ακαδημιών της “Αγίας”.

Έχει γεννηθεί το 2005 και σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΠΕ. Αγωνίζεται στην άμυνα, αλλά και στην μεσαία γραμμή, ενώ μάλιστα, τα πιο προηγούμενα χρόνια ήταν μέλος των μικτών της ΕΠΣΑ στα ηλικιακά τμήματα Κ14 και Κ17.

Σε ηλικία 14 ετών, και πιο συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΠΕ στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ενώ την ίδια σεζόν (2019-2020), όταν η ομάδα της πόλης μας λάμβανε μέρος στην διοργάνωση της Β΄ ΕΠΣΑ, ο τότε προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος τον χρησιμοποίησε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Δούρειο. Την σεζόν 2021-2022 ο Γιάννης Τεπετίδης, κατέγραψε συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου της ΑΠΕ (10 Νοεμβρίου 2021) με τους Τράχωνες.

Την περίοδο 2022-2023, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς σπούδαζε σε σχολή της Θεσσαλονίκης. Επέστρεψε, όμως, στην βάση του, και κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-2024), ο Νίκος Κουνάδης χρησιμοποίησε τον ταλαντούχο Τεπετίδη σε 13 ματς πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, όπως και σε ένα (1) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΡΔΑΝΟΣ

Ο 19χρονος, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, Σταμάτης Δαρδανός, με καταγωγή από την Ύδρα έχει γεννηθεί στις 21-11-2005, και αγωνίζεται, συνήθως, ως στόπερ.

Τις Παιδαγωγικές Εγκύκλιες σπουδές του, τις πραγματοποίησε, κατά σειρά, σε 6ο Δημοτικό, 3ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, ενώ έχει ξεκινήσει να φοιτά σε Σχολή Φυσικοθεραπείας.

Από ποδοσφαιρική οικογένεια με παρελθόν (ο θείος του Γκίκας Δαρδανός είχε σπουδαία διαδρομή με τον ιστορικό Ερμή Κορυδαλλού), ο Σταμάτης Δαρδανός, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού, όπου έμεινε για 7 χρόνια. Συνέχισε σε αυτές του Ατρόμητου Περιστερίου, στην Σχολή Ολυμπιακού Ρέντη, στις «Diamonds», στο Παμπαιδικό τμήμα του Ηρακλή Νικαίας, και ακολούθως στην Κ17 της ΠΑΕ Ιωνικός.

Ακολούθως, για (1,5) χρόνο ανήκε στην Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω, με την οποία μάλιστα κατέκτησε, την σεζόν 2021-2022, το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2.

Το καλοκαίρι του 2023 ήρθε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπου σε αυτή την πρώτη του χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΑ με την φανέλα της Αγίας Ελεούσας, κατέγραψε, 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο της ΕΠΣΑ.