ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕ

ΣΕ ΗΛΙΑ ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗ & “4 mam”

 

Πριν λίγα 24ωρα οι ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα διοργάνωσαν την τελετή λήξη τους για την σεζόν 2023-2024, στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας.

Ο πλούσιος μπουφές με σνακ, χυμούς και αναψυκτικά για τα παιδιά, τους κηδεμόνες, τους γονείς, τους φίλους και το επιτελείο της ομάδας, ήταν για μία ακόμη φορά προσφορά της εταιρείας “4 mam” του συμπολίτη μας, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εν λόγω επιχείρησης, κ. Ηλία Μαρκατσέλη, που δραστηριοποιείται επιτυχημένα, εδώ και αρκετά χρόνια, σε αυτόν τον ιδιαίτερο τομέα γευμάτων και τροφοδοσίας, εντός και εκτός Αττικής.

Με ανακοίνωση του το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ευχαριστεί δημοσίως τον κ. Ηλία Μαρκατσέλη, που σταθερά είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και την στηρίζει παντιοτρόπως, τόσο σε εκδηλώσεις της, όσο και σε διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα.

Μπορεί ο κ. Ηλίας Μαρκατσέλης, λόγω τω επαγγελματικών υποχρεώσεων του, να μην δίνει εύκολα το παρών σε εκδηλώσεις του συλλόγου, αλλά ως παλαιός κάτοικος της πόλης μας και αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος, επιχειρηματίας, μαθαίνει καθημερινά τα νέα του σωματείου.

Στην άνωθεν φώτο, από παλαιότερη χοροεσπερίδα του συλλόγου, ο κ. Ηλίας Μαρκατσέλης (δεξιά), με τους αδελφικούς φίλους του, από τα παιδικά και μαθητικά χρόνια, κ. Τάκη Γιαννόπουλο (αριστερά) και κ. Γιάννη Μπούκλη (στην μέση).