ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Πριν λίγα 24ωρα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, διοργάνωσε στο γήπεδο «Ριμινίτικα» Αγίας Βαρβάρας, την τελετή λήξης της σεζόν 2023-2024 για τις ακαδημίες του σωματείου, που αποτελούν τον μεγάλο αθλητικό «πνεύμονα» στου σωματείου, το κομμάτι της ομάδας που είναι η προβολή της προς το μέλλον, αλλά και η «κυψέλη», που η νέα γενιά της πόλης γνωρίζει και μαθαίνει το ποδόσφαιρο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της ΑΠΕ, κ. Αντώνης Βαζλαματζής και οι άξιοι συνεργάτες του προπονητές, οργάνωσαν μία σπέσιαλ καλοκαιρινή γιορτή αποχαιρετισμού της χρονιάς, τόσο για τους μικρούς αθλητές της ομάδας, όσο και για τους πιο μεγάλους, κηδεμόνες και γονείς, δίνοντας σε αυτό το επιτυχημένο πάρτι, την επιβεβαιωμένη αίσθηση, ότι πράγματι ο «κυανόλευκος» ιστορικός σύλλογος, είναι μια πραγματικά μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια!

«Η Ακαδημία μας, συνάμα με αυτήν την καλοκαιρινή γιορτή, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς και τους αθλητές των υποδομών μας, που με την εμπιστοσύνη τους και την σταθερή επιλογή τους, να βρίσκονται κοντά μας, μας κάνουν πιο δυνατούς, για να συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να ισχυροποιούμε την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε όλο το φάσμα του Αθηναϊκού ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, ακόμα πιο αισιόδοξοι, και ακόμα πιο ενισχυμένοι», σημείωσε σε μήνυμα του ο κ. Αντώνης Βαζλαματζής.

Ήταν μία καλοκαιρινή ποδοσφαιρική γιορτή, που τα είχε όλα, αλλά πολύ περισσότερο, κέφι, γέλιο, πολύ παιχνίδι και χαρά. Όπως έπρεπε δηλαδή.

Είχαμε αγώνες ομάδων Γονέων (έτσι, για να… σπάσουν και τα άλατα, ν΄ ανοίξουν οι προσαγωγοί και να... δέσουν οι γάμπες!) απέναντι σε τμήματα αθλητών, επίλεκτο παιχνίδι μεταξύ Κ15 και Κ13, επίδοση συλλεκτικών ρετρό εμφανίσεων σε γονείς ως δώρο από την ομάδα, ενώ απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλες και όλους τους αθλητές των ακαδημιών, τους πρωταγωνιστές της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Animater, διασκέδασε τα παιδιά με διάφορα διαδραστικά παιχνίδια, και εκεί που έγινε το έλα να δεις, καλοκαιριού… επιτρέποντος, ήταν η ώρα του μπουγέλου με νεροπίστολα και νερομπόμπες! Η χαρά των παιδιών και των μεγάλων, βεβαίως, βεβαίως…

Εννοείται, ότι υπήρχε και ο ανάλογος μπουφές, για την απαραίτητη… αναπλήρωση των θερμίδων!

Καλό Καλοκαίρι ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο, για μια ακόμη καλύτερη σεζόν για τις ακαδημίες της ομάδας!