ΔΕΞΙΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΚΟΥΤΡΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΟΣ

 

 

Η “ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” δεν ξεχνά τους συμμάχους της και ειδικά τους ανθρώπους, που βρίσκονται δίπλα της και την στηρίζουν, πολλές φορές αθόρυβα, αλλά έμπρακτα.

Δεν είναι μόνο η φιλοσοφία της ομάδας αυτό το σκεπτικό, αλλά και του Προέδρου της Γιώργου Μπίκου και των συνεργατών του, που πέρα από τις συμφωνίες και τις συνεργασίες, βάζουν μπροστά τον παράγοντα άνθρωπο και με αληθινό σεβασμό, αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν.

Αργά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 18 Ιουλίου 2024, στην οικογενειακή ταβέρνα «ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ», μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ειλικρινούς προσέγγισης και αναγνώρισης, ο Γιώργος Μπίκος και συνεργάτες του, μέλη του ΔΣ, δεξιώθηκαν, ειδικά, το νεαρό επιτυχημένο επαγγελματία και ιδιοκτήτη της “YESS PIZZA”, Χαράλαμπο (Μπάμπη) Κούτρα, θέλοντας, αγνά και προσιτά, να τον ευχαριστήσουν, για όλη την πολυετή χορηγική του στήριξη προς τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Μια συμμαχία που ξεκίνησε από το 2017 και πλέον μπαίνει αισίως στο 8ο έτος της, για την σεζόν 2024-2025.

* Στην κεντρική φώτο, από την γευστική συνάντηση φιλίας και συνεργασίας της περασμένης Πέμπτης, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος (αριστερά) και ο Μπάμπης Κούτρας (δεξιά).

 

 

 

 

 

 


Άνωθεν φώτο: Το 2017, στο ξεκίνημα της στενής συνεργασίας "YESS PIZZA" & ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Ο Μπάμπης Κούτρας, με τον τότε, Γεν. Γραμματέα της ΑΠΕ, Θεόδωρο Γουρνά

 


 

 

 



ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από επίσκεψη του πρώην Προέδρου της ΑΠΕ, Κώστα Βόσσου, στην "YESS PIZZA" στο Χαϊδάρι

 


 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Από την βράβευση του Μπάμπη Κούτρα και της "YESS PIZZA" στην χοροεσπερίδα της ΑΠΕ, στις 14 Ιανουαρίου 2023. Στην φώτο με τον, εκ των Αντιπροέδρων της ΑΠΕ, Γρηγόρη Καίσαρη

 


Από την χοροεσπερίδα της ΑΠΕ, στις 14 Ιανουαρίου 2023. Ο Μπάμπης Κούτρας (εν μέσω), με τον πρώην Πρόεδρο Κώστα Βόσσο (αριστερά) και τον Πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπίκο (δεξιά)