ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΑΔΗ

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

Για 3η σερί σεζόν, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, διατηρεί ακριβώς το ίδιο τεχνικό τιμ, που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ τη νέα σεζόν 2024-2025.

Πριν από λίγο χρονικό διάστημα, είχαμε γράψει για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κουνάδη (κάτοχος διπλώματος UEFA A), που θα καθίσει για 5η συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας και στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.

Σε λίγες μέρες, στις 29 Ιουλίου 2024, ξεκινάει η προετοιμασία του σωματείου για τη νέα περίοδο, και όσο αφορά το τεχνικό τιμ, που θα πλαισιώσει το Νίκου Κουνάδη, ο εν λόγω τεχνικός θα έχει δίπλα του, τον γυμναστή / προπονητή φυσικής κατάστασης και άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Γάλλο, αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Δράμπαλη, τεχνική τριάδα η οποία έχει «δέσει» τις προηγούμενες δύο (2) σεζόν και συνεχίζει πλέον απερίσπαστη το έργο της.

 

 

 

 

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΛΟΣ

Ο 46χρονος έμπειρος γυμναστής, Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή), κατάγεται από τα Τρίκαλα, και επί σειρά ετών, διετέλεσε γυμναστής, προπονητής ακαδημιών και βοηθός προπονητή (επί θητείας του Σέρβου τεχνικού Ζόραν Μπάμποβιτς, κ.α.) στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων, που λάμβανε μέρος σε εθνικές κατηγορίες.

Ο Παναγιώτης Γάλλος, ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2021, την συνεργασία του με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπόνηση και στην πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτοχος Διπλώματος προπονητικής UEFA B. Ομολογουμένως, πολύ καλή η δουλειά του με νέες, σύγχρονες μεθόδους, γεγονός που έχει αποτυπωθεί και την κατάσταση των παικτών της Αγίας Ελεούσας, όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα. Συνεχίζει λοιπόν για 4η σερί σεζόν στην ομάδα της πόλης μας.

 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΑΜΠΑΛΗΣ

O Κώστας Δράμπαλης, με πολυετή αξιοσημείωτη καριέρα σε εθνικές κατηγορίες, από την Α΄ ως την Δ΄ Εθνική, ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τον Αύγουστο του 2022.

Ο Κώστας Δράμπαλης, γεννημένος στις 15 Ιανουαρίου 1983, έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΑΟ Βριλησσίων και ακολούθως πήγε στον Πατραϊκό.

Συνέχισε στη Καλλιθέα, με την οποία αγωνίστηκε σε Α΄ και Β΄ Εθνική, ενώ σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, φόρεσε ακόμη τις φανέλες των, Αίαντα Σαλαμίνας, Ασπροπύργου, Ηλυσιακού, Καλλιθέας (σε Γ΄ Εθνική), Πεύκης, Ηρακλείου, Θύελλας Ραφήνας, Θήβας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ερμής Κορυδαλλού την σεζόν 2018-2019, όπου με το ιστορικό σωματείο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά και κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης, ο Κώστας Δράμπαλης είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Ελλάδας MiniFootball, η οποία έλαβε μέρος στο EURO 2024 (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), που διεξήχθη στην Βοσνία.

Ο Κώστας Δράμπαλης συνεχίζει για 3η σερί σεζόν στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.