…ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

 

Αλλαγή από τη νέα σεζόν 2024-2025 και την διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, επιστρέφει στο παλιό γνώριμο ωράριο της, καθώς πλέον οι εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, θα διεξάγονται τα πρωϊνά της Κυριακής, με ώρα έναρξης στις 11.

Την σεζόν που πέρασε (2023-2024), η ΑΠΕ είχε «σπάσει» αυτή την πολύ παλαιά παράδοση της πόλης της Αγίας Βαρβάρας, και τα παιχνίδια της στην Α΄ ΕΠΣΑ, γινόντουσαν τα απογεύματα της Κυριακής.

Όπως έγινε γνωστό από τον εμβληματικό βετεράνο της ομάδας, Τάκη Γιαννόπουλο: “Φέτος αλλάζουμε και την ώρα διεξαγωγής των ΕΝΤΟΣ έδρας αγώνων, οι οποίοι πλέον θα γίνονται ΚΥΡΙΑΚΗ στις 11.00 το πρωί, μετά από την πίεση αρκετών φίλων της ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΜΑΣ!!”.

…Και θα συμπληρώσουμε και εμείς (εν είδει αστεϊσμού, για να μην παρεξηγηθούμε), “και μετά στην «FREELAND» του Άγγελου Μπουντόπουλου για καφέ, τάβλι, και στις 2.30 γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι, όπου η Κυρά θα βγάλει από τον φούρνο το κρέας με τις πατάτες». Αξέχαστα τα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ!