ΜΕ “ΑΤΗΕΝΕΕ”

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

 

Κυκλοφορούν, εντός ολίγων ωρών, από Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024, οι Κάρτες Διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025, και εμείς σας παρουσιάζουμε την… ολοκαίνουργια version, όπου χορηγός και υποστηρικτής αυτής της έκδοσης, είναι και φέτος, το φημισμένο Χρυσοχοείο της πόλης μας “Athenne” (Κόσμημα – Ρολόγια / από το 1974), των Αδελφών, Παναγιώτη και Γιώργου Ξυπόλιτου.

Διαχρονικά, ο πατέρας τους, γνωστός συμπολίτης μας, κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος, ιδρυτής της επιτυχημένης επιχείρησης «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ» (Κόσμημα – Ρολόγια / από το 1974), ήταν παντοιοτρόπως στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ και ο ίδιος διετέλεσε κατά το παρελθόν, ενεργό και εξέχων μέλος διοικήσεων του συλλόγου.

Μπορεί πλέον, ο ίδιος να απολαμβάνει τον χρόνο του, περισσότερο στην Πελοπόννησο, αλλά δεν σημαίνει, ότι δεν μαθαίνει ή, δεν παρακολουθεί τα καθέκαστα της ομάδας.

Η παράδοση αυτή συνεχίζεται και οι γιοι του, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος, που έχουν πάρει, εδώ και λίγα έτη, την… επαγγελματική σκυτάλη στην εν λόγω ιστορική και επιτυχημένη επιχείρηση της πόλης μας, με… ευλάβεια ακολουθούν τον… δρόμο του πατέρα τους και στηρίζουν και αυτοί την πιο ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Έτσι, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σε μία ακόμη αληθινή ένδειξη υποστήριξης του συλλόγου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, το κοσμηματοπωλείο “Athenne - ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ», εντασσόμενο στο χορηγικό πλαίσιο και της συνεργασίας της ΑΠΕ με τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας, ανέλαβε την εκτύπωση και χορηγία των νέων Καρτών / Εισιτηρίων Διαρκείας του σωματείου για τη νέα διοργάνωση της Α΄ Αθήνας.

Μία άκρως επιτυχημένη τοπική επιχείρηση, που η φήμη της έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της πόλης μας, αλλά δεν ξεχνά τον τόπο που δραστηριοποιείται, και αντιλαμβανόμενη την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δείχνει την αλληλεγγύη της, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την τοπική κοινωνία και ειδικότερα την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

* Στην κεντρική φώτο, ο Παναγιώτης Ξυπόλιτος (εσχάτως, άφησε την ερασιτεχνική ενασχόληση του με το μπάσκετ και έχει αφιερωθεί στο τένις), στο πάνω «κάδρο» με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ, Γιώργο Μπίκο, και στο κάτω «κάδρο» με τον Τεχνικό Σύμβουλο, Τάκη Γιαννόπουλο.

 

 

 


 

 

 

ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια
50 χρόνια ιστορίας!

 


Συμπλήρωσε πλέον μισό αιώνα – 50 χρόνια - η επιτυχημένη διαδρομή της επιχείρησης «ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια», που έχει ξεκινήσει την δραστηριότητας της το 1974 και από τότε καταγράφει, μόνιμα, ανοδική πορεία στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Ιδρυτής της, ο ευγενής συμπολίτης μας κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια, παρέδωσε την… σκυτάλη της επιτυχίας, στους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο, οι οποίοι με μεράκι, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζουν την σπουδαία αυτή οικογενειακή παράδοση, ξεχωρίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την αγαστή σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό.