ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕ

ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙΣΑΡΗ

 

 

Για μια ακόμη φορά, όπως κάνει και τα προηγούμενα χρόνια, ο συμπολίτης μας Προπονητής Φυσικής Κατάστασης, Νίκος Καίσαρης, δείχνει και το ενδιαφέρον του, αλλά και την αγάπη του για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που τη νέα σεζόν 2024-2025 θα λάβει μέρος στην διοργάνωση της Α΄ ΕΠΣΑ.

Έτσι, λοιπόν, το προηγούμενο διάστημα (στις 2 Αυγούστου 2024), όπως είχαμε αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ μας, ο Νίκος Καίσαρης, δεν ήταν μόνο υπεύθυνος για τα εργομετρικά τεστ όλων των παικτών της ΑΠΕ, που έγιναν στο γήπεδο “Ριμινίτικα” της Αγίας Βαρβάρας, αλλά κάλυψε και ο ίδιος εξ'  ολοκλήρου του σημαντικό εξοδολόγιο για αυτό το απαραίτητο πλάνο, ενέργεια που πραγματοποιεί συνεχώς όλα τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας και αυτός από την δική του μεριά τον σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί δημοσίως τον κ. Νίκο Καίσαρη για αυτήν την σημαντική προσφορά του και στήριξη προς της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Νίκος Καίσαρης (αριστερά) με τον προπονητή της ΑΠΕ, Νίκο Κουνάδη, στις 2 Αυγούστου 2024

 

 

 

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, ο Νίκος Καίσαρης αποτελεί πλέον, από τους διακεκριμένους ειδικούς σε αυτόν τον χώρο, του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθήνας (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος προπονητή της UEFA, ενώ παράλληλα παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια σε Ελλάδα και Ευρώπη, κατέχοντας παράλληλα και την ειδικότητα του STRENGTH & CONDITIONING EXPERT Therapeutic - Exercise (MSc).

Για την ιστορία, έχει παίξει καλή μπάλα, ξεχωρίζοντας για τις επιτελικές του ικανότητες και την έφεση του στο σκοράρισμα, ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, με την φανέλα του Δία Κορυδαλλού (που και που κάνει ακόμη… γκεστ εμφανίσεις), και ίσως να είχε περαιτέρω ανοδική εξέλιξη, αν δεν είχε σταθεί άτυχος, με τον βαρύ τραυματισμό του (ρήξη χιαστών) σε κρίσιμη ποδοσφαιρική ηλικία.

Επίσης, στις αρχές της περιόδου 2017-2018, όταν η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα… αναμορφωνόταν στην Β΄ ΕΠΣΑ, ο Νίκος Καίσαρης είχε αναλάβει καθήκοντα προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας, με προπονητή τον Τάκη Γιαννόπουλο και βοηθό προπονητή τον Κώστα Κωνσταντινίδη.


ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Νίκος Καίσαρης (αριστερά), με τους Τάκη Γιαννόπουλο και Κώστα Κωνσταντινίδη, το καλοκαίρι του 2017

 

 

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ

Λίγες οι μέρες που ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2024-2025, και ήδη το ενδιαφέρον για την στήριξη της ομάδας είναι μεγάλο.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε φώτο, που οι φίλαθλοι της, Βασίλης, Αντώνης και Γιώργος, βρέθηκαν ένα από τα προηγούμενα απογεύματα στο γήπεδο της ομάδας στα “Ριμινίτικα” για να προμηθευτούν τις κάρτες τους! Ακολουθούν σχετικές φώτο:

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ ΖΑΝΤΙΩΤΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της στον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Ζαντιώτη, για την εκδημία του πατέρα του, Ξενοφώντα.