ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΝΑΔΗ

 

Σε λίγες μέρες η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 29 Ιουλίου ενόψει της νέας σεζόν 2024-2025 και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, συμπληρώνει ένα (1) μήνα στο γήπεδο.

Με πολύ ένταση σε επίπεδο ταχυδυναμικής οι προπονήσεις έως τώρα, αλλά παράλληλα και με έμφαση στην εμπέδωση συστημάτων τακτικής, από την πρώτη μέρα, η προετοιμασία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς ο ικανότατος τεχνικός της, Νίκος Κουνάδης, αρέσκεται, απόλυτα στο σύγχρονο παραγωγικό ποδόσφαιρο, και μάλιστα όταν έχει ένα τέτοιο, επί το πλείστον νεανικό σύνολο στην διάθεση του, αυτό του δίνει περαιτέρω κίνητρο.

Στις λεπτομέρειες, θα είναι λοιπόν, η μεγάλη διαφορά της Αγίας Ελεούσας, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες επιτυχημένες σεζόν της, όπου ο Νίκος Κουνάδης και οι παίκτες του, δουλεύουν πάρα πολύ σε δύο συστήματα, με “αυτοματισμούς”, ένταση και ταχυδυναμική.

Πλεονέκτημα, ότι στην ομάδα διατηρήθηκε ένας βασικός κορμός, ενώ και οι νέοι παίκτες που ήρθαν, “μπόλιασαν” σε αυτόν τον τρόπο δουλειάς του προπονητή τους.

Αύριο το νωρίς το απόγευμα (στις 6) Κυριακής 25 Αυγούστου 2024 η ΑΠΕ παίζει εκτός έδρας με το Καματερό, στο 2ο φετινό φιλικό ματς των «κυανόλευκων» της πόλης μας.

Ακολουθεί ένα μίνι – φωτορεπορτάζ από προηγούμενη προπόνηση: