ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ… ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΠΕ

arxapk

 

 

Προτελευταία αγωνιστική (21η) του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας αύριο Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι στα Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, την ΑΕ Ηρακλείου, σε ένα πολύ οριακό ματς.

Κρίσιμη η αγωνιστική σε όλα τα γήπεδα, που διεξάγονται τα ματς του ομίλου, όπου σχεδόν καθορίζεται η άνοδος και η κάθοδος.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, μετά από τα τελευταία πέντε σερί θετικά της αποτελέσματα (μία – 1 – ισοπαλία και τέσσερις – 4 – νίκες), είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ στην παραμονή της στην Α΄ ΕΠΣΑ, καταφέρνοντας ένα πολύ σπουδαίο στόχο, με αυτή την ριζική ανανέωση του έμψυχου δυναμικού, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021 ο προπονητής Νίκος Κουνάδης.

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Ηράκλειο, και επειδή δεν είναι αγωνιστική για χαλάρωση, η ΑΠΕ κατεβαίνει για να τελειώσει την υπόθεση παραμονή.

Πολύ δουλειά και λίγα λόγια όλη την εβδομάδα που πέρασε, από το Νίκο Κουνάδη και τους παίκτες του, που θέλουν να πανηγυρίσουν την παραμονή αύριο Σάββατο, και ακολούθως να… αμολήσουν ευχάριστα την καλούμπα τους την Καθαρά Δευτέρα!

 

 

dddok

 

 

vath1

 

 

 

 

VOSSMAKET