…ΣΠΟΥΔΑΙΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ;

dealaoxstrou

 

 

Εμπορικές επαφές… κορυφής για την ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου, ενός από τους πιο ιστορικούς και αναγνωρίσιμους συλλόγους, όχι μόνο στην ποδοσφαιρική Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, καθώς για πάρα πολλά χρόνια δέσποζε στα εθνικά πρωταθλήματα.

 

Το σωματείο της πόλης μας, μπορεί να αγωνίζεται τα τελευταία έτη στην Α΄ ΕΠΣΑ, αλλά δεν απώλεσε ποτέ την αίγλη του και συνάμα την εμπορικότητα του, καθώς παραμένει μεταξύ των «μεγάλων» ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Αττικής.

 

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιουνίου 2020, «γράψαμε» για την συμφωνία της ομάδας με τον εξαιρετικό επιθετικό Γρηγόρη Ρούπι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, μεταγραφή που δείχνει ότι η ομάδα ανεβάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα περίοδο.

 

Επειδή, όμως, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, δεν ανεβάζει ψηλά το επίπεδο, μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της πόλης μας, αποτελώντας ένα από τα κορυφαία αθλητικά brands εν Αθήναις, έχει αναλόγως υψηλή υπεραξία και στο εμπορικό κομμάτι.

 

Πάρα πολλοί οι κορυφαίοι χορηγοί και υποστηρικτές, που συνεργάστηκαν με τον σύλλογο εδώ και αρκετά χρόνια, και κάθε σεζόν η διαφήμιση – χορηγία στο έμπροσθεν τμήμα της φανέλας του σωματείου, αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες, από τον ευρύτερο… οικονομικό – εμπορικό χώρο, κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές των ανθρώπων του συλλόγου, με έναν Leader του εμπορίου και πιο συγκεκριμένα της κορυφαίας εταιρείας τροφοδοσίας ειδών διατροφής, την ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ FOOD SERVICE.

 

Η εν λόγω εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, έχει τεράστιο πελατολόγιο και στην πόλη μας το Χαϊδάρι, ενώ αν αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, ο ιδιοκτήτης της γνωστής αυτής επιχείρησης, κ. Πέτρος Μαρκόπουλος (κεντρική φώτο), πέρα από την επαγγελματική σχέση, διατηρεί στενή φιλία και με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟΧ, κ. Τάκη Σπίνουλα (πολύπειρος επιτυχημένος επιχειρηματίας της εστίασης και νυν Πρόεδρος συλλόγου καταστηματαρχών εστίασης Χαϊδαρίου).

 

Όσο αφορά την επιτυχημένη εταιρεία «Στρουγκάτο», δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίου τροφοδοσίας ειδών διατροφής, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από το 1992, έχοντας αφοσιωθεί στον χώρο της εστίασης με συνεχή διερεύνηση της γνώσης του αντικειμένου και των προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών.

 

Η «ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ» αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της και την ευρεία γνώση των προϊόντων της, προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των πελατών της.

 

Η «ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ» έχει την λύση για κάθε επαγγελματία. Άμεση Εξυπηρέτηση, Ανταγωνιστικές Τιμές, Σταθερή Ποιότητα, Ευρύ Φάσμα Προϊόντων.

 

Οι υπηρεσίες της εταιρείας απευθύνονται σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων, όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, mini-market, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και γενικότερα όλο τον κόσμο της μαζικής εστίασης, εφοδιάζοντας μικρές και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

 

Η συνεργασία της με αξιόπιστες και μεγάλου βεληνεκούς εταιρείες, όπως και η επένδυση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία, δίνουν στην «ΣΤΡΟΥΓΚΑΤΟ – ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ» τη δυνατότητα σταθερής και άμεση διάθεσης, καθώς και ταχύτατης παράδοσης των προϊόντων.

 

ΔιαθέτΕΙ ένα μεγάλο αριθμό κωδικών, προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά ελεγμένα και εγγυημένα, τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζει η εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία εφαρμόζοντας το σύστημα HACCP, που διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων από τον παραγωγό μέχρι την επιχείρηση σε όλα τα στάδια.



KATLEZ