ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΟΧ

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

APOSTARX

 

 

Μια ζωή, εννοείται και τώρα, ΑΟ Χαϊδαρίου μέχρι… τα μπούνια, ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος, βρίσκεται πάλι κοντά στη νέα προσπάθεια για να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας.

Πριν από λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του συλλόγου, όπου στην Προεδρία συνεχίζει ο ένθερμος οπαδός της κ. Σωτήρης Παπαϊωάννου, δείχνοντας ότι τα αγνά συναισθήματα του για το σωματείο δεν έχουν τέλος και ταβάνι!

Σε αυτή λοιπόν τη νέα αρχή, ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στην Α΄ Αθήνας, ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΟ Χαϊδαρίου και της ΑΕΚ, ο Πρόεδρος των Βετεράνων του ΑΟΧ, κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος (δημιουργός και ιθύνων νους των κορυφαίων επιχειρήσεων CAFÉ HOME, Πίτσα QUARTER, Ζαχαροπλαστεία «ΣΟΚΟΛΑΤΑ», κ.α.), έδωσε έμπρακτο μήνυμα στήριξης προς το νέο ΔΣ, καθώς σε άμεση επικοινωνία του με τους παράγοντες του σωματείου, ανακοίνωσε την οικονομική του προσφορά, όπως και την παραχώρηση αθλητικού υλικού ένδυσης, και όλα αυτά σε πρώτη φάση.

Ο ΑΟ Χαϊδαρίου μπαίνει δυναμικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και όπως φαίνεται δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας, που σε αυτό το νέο ξεκίνημα, παρά τις όποιες δυσκολίες, δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσημο, στηρίζοντας τον ΑΟΧ και παράλληλα τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Στην κεντρική φώτο, στιγμιότυπο, από παλαιότερη εκδήλωση (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017) του ΑΟ Χαϊδαρίου στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» στο Χαϊδάρι, όπου απεικονίζονται, αριστερά, ο πρώην Πρόεδρος (νυν μέλος) του ΑΟΧ κ. Τάκης Σπίνουλας και δεξιά ο Πρόεδρος των βετεράνων του σωματείου κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος.

Δύο επιχειρηματίες, που πάντα στηρίζουν τον ΑΟΧ και ειδικότερα αυτή την περίοδο.

 

SPINOPAPDIAF