ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟ

Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

SURIGARX

 

 

Μια ακόμη μεταγραφή από το… πάνω ράφι για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος πριν από λίγες ώρες, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2020, ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο πολύπειρο παίκτη, Βασίλη Κρητικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι το χαϊδαριώτικο σωματείο …έρχεται πολύ δυνατά ενόψει της σεζόν 2020-2021 στην Α΄ Αθήνας.

Πάρα το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, ο Βασίλης Κρητικός, έχει αξιοσημείωτη και… μάχιμη παρουσία σε ιστορικές ομάδες με στόχους, λαμβάνοντας μέρος, σε άκρως ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί, ότι αυτή η μεταγραφή αποτελεί και επιστροφή του Βασίλη Κρητικού στα… πάτρια ποδοσφαιρικά του εδάφη, καθώς ο Σεπολιώτης ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την διαδρομή του στον χώρο από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου – με προπονητές τους Σάκη Δέδε, Γιώργο Μακρή, Κώστα Αρζένη – και το 2012 η ΠΑΕ Ατρόμητος τον επέλεξε μεταξύ των 24 ταλέντων που στελέχωσαν το τμήμα U21 του περιστεριώτικου συλλόγου.

Ο υψηλόσωμος Βασίλης Κρητικός, που παίζει τόσο ως στόπερ, όσο και ως αμυντικό χαφ, το 2013 έπαιξε με τον Ατρόμητο Πειραιά στην Γ΄ Εθνική, ενώ στην ίδια κατηγορία έπαιξε το 2014 με τον Μανδραϊκό.

Το 2015 πανηγύρισε με τον Άγιο Ιερόθεο την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Γ΄ Εθνική, ακολούθησε ένα πέρασμα του από τον φιλόδοξο Άρη Πετρούπολης, ενώ το 2017 πανηγύρισε την άνοδο από την Α΄ ΕΠΣΑ στην Γ΄ Εθνική με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στην ιστορική Ρόδο, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην μέση λόγω του κορωνοϊού, ήταν βασικό στέλεχος του επίσης ιστορικού Ηρακλή Μαριτσών (Ρόδος), καταλαμβάνοντας την 2η θέση (1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο), στην καλύτερη πορεία του εν λόγω σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Στην κεντρική φώτο, ο Βασίλης Κρητικός, όταν είχε υπογράψει στην ιστορική ΡΟΔΟ.

 

 

KREB