…Πράσινος Πολιτικός Πολιτισμός στο Χαϊδάρι

 

Περίπου 1200 άτομα είχαν προσέλθει μέχρι τις 7 το απόγευμα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 στην πόλη του Χαϊδαρίου για να ψηφίσουν για νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Στην πόλη μας, όπως πάντα, επικράτησε Πολιτικός Πολιτισμός ενόψει της νέας μέρας στο Κίνημα.

«Πιστεύω ότι θα φτάσουμε τους 1.300 με 1.350 ψηφοφόρους μέχρι τις 8, και ότι με μικρή διαφορά θα είναι όλοι κοντά, Ανδρουλάκης, Δούκας, Διαμαντοπούλου, Γερουλάνος, με πρώτο βέβαια το Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος σημειωτέον, στις προηγούμενες ανάλογες διαδικασίες στην πόλη μας ήταν 3ος πίσω από τον Ανδρέα Λοβέρδο και από τον Γιώργο Παπανδρέου», εκτίμησε, ο εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη στο Χαϊδάρι, κ. Σάββας Βαρυτυμιάδης.

Στην κεντρική αρχική φώτο, και υπερτονίζοντας τον… πράσινο πολιτικό πολιτισμό, από αριστερά, Γεωργία Ερμίδου (υποστηρίκτρια του Χάρη Δούκα), Ηρακλής Δρούλιας (ο συμπολίτης μας υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αθήνας, εκ των στενών συνεργατών του Νίκου Ανδρουλάκη), Γιώργος Ζάγκας (υποστηρικτής του Παύλου Γερουλάνου), Σάββας Βαρυτιμιάδης (εκπρόσωπος του Νίκου Ανδρουλάκη), Στέφανος Αλιφιέρης (υποστηρικτής του Παύλου Γερουλάνου).