Στα… ουράνια για την Παναιτωλικάρα

ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος

 

Παναιτωλικός μέχρι… τα μπούνια ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Σελέκος, πέταγε στα… ουράνια, το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024, για την μεγάλη – τεράστια νίκη της ομάδας του Αγρινίου, που επιβλήθηκε με 1-0 επί της ΑΕΚ.

Πιστός οπαδός του Παναιτωλικού, ο γεννημένος στο Αγρίνιο, Μιχάλης Σελέκος, παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, είτε στην Αττική, είτε στην γενέτειρα του, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας μας, την ομάδα του, όταν του το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι υποχρεώσεις.

Το βράδυ, όμως, του Σαββάτου, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Μιχάλης Σελέκος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και χαρούμενος για την ομάδα που αγαπά από μικρό παιδί.

 

ΣΤΟ "agriniara.gr"


Μάλιστα πριν λίγο καιρό, στα τέλη Αυγούστου, κατά την παρουσία του σε αγώνα του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με την Λαμία, είχε παραχωρήσει και δηλώσεις στο Agriniara.gr, όπου τόνισε μεταξύ άλλων:

«… Το Αγρίνιο είναι η πόλη μου. Την αγαπάω όσο οτιδήποτε άλλο και ο Παναιτωλικός είναι ο συνδετικός κρίκος. Μεγάλωσα με τον Παναιτωλικό που τον παρακολουθώ από μικρό παιδί…

… Συζητάω πάρα πολύ με τον κόσμο. Βέβαια συζητάμε και για την αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως για τον Παναιτωλικό. Να ξέρετε ότι οι Αγρινιώτες που μένουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, αγαπούν την ομάδα σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Είναι αυτό που τους δένει με την πατρίδα. Με την πόλη που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και έχουν αναμνήσεις. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που κρατάει και εμένα κοντά στην ομάδα…

… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα παιδικά μου χρόνια. Τότε άκουγα από το σπίτι που καθόμουνα τις φωνές από το γήπεδο όταν βάζαμε γκολ ή σε κάποιες φάσεις. Στον Άγιο Δημήτριο όπου βρισκόμουνα. Εκεί είναι το πατρικό μου σπίτι. Όταν άρχισα πια, μικρό παιδί να πηγαίνω στο γήπεδο, όταν μας έπαιρναν αγκαλιά οι μεγαλύτεροι και μας έβαζαν στο γήπεδο. Ήταν άλλα χρόνια, αγνά, με μεγάλη αγάπη των φιλάθλων για τον Παναιτωλικό. Θυμάμαι την μεγάλη ομάδα που είχε ο Παναιτωλικός στα παιδικά μου χρόνια με τον Ντόκα, τον Σταρακά, τον Τσάμη, τον Παππά, τον Ταλαμάγκα και αργότερα τον Τάκο, τον Μανδέλο, τον Μακρή, τον Γαβαλά και πολλούς άλλους…

… Εγώ είμαι υπέρ του αγνού ποδοσφαίρου. Θιασώτης του ερασιτεχνισμού. Από την στιγμή που είναι επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, αν και ο Κωστούλας ξεχωρίζει από τους άλλους παράγοντες, φοβάμαι πάρα πολύ για το μέλλον. Φοβάμαι πολύ τη διάδοχη κατάσταση. Έχουμε δει ομάδες να αλλάζουν ΑΦΜ και να διαλύονται. Βέβαια ο Παναιτωλικός έχει έναν κόσμο που τον στηρίζει και δεν νομίζω ότι θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο».