ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΙΚΗΣ

 

  Με μία,  μεγάλη σε όγκο και συγκλονιστική σε παλμό, συγκέντρωση που εξελίχθηκε σε λαϊκό γλέντι  οι «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» εγκαινίασαν το Σάββατο το βράδυ το Εκλογικό τους Κέντρο στην οδό Λακωνίας  4 στο Κέντρο Χαϊδαρίου.

Μια συγκέντρωση που επιβεβαίωσε τα μηνύματα νίκης που έρχονται από τις περιοδείες και τις συγκεντρώσεις στις γειτονιές ότι ο Συνδυασμός είναι πρώτος στις προτιμήσεις των Χαϊδαριωτών.

Από πολύ νωρίς ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί πλημμύρησε την οδό Λακωνίας, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Καραϊσκάκη και μέχρι την Συνταγματάρχου Γιαννούλη.

Στην συγκέντρωση χαιρετισμούς απεύθυναν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν τον Δημοτικό Συνδυασμό ««ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»».

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε ο Πάνος Σκουρλέτης, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του κόμματος, και από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Σάκης Αποστολόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος

ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στις Ιστορικές συνθήκες που διεξάγονται αυτές οι εκλογές και στην μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε να ανατραπούν οι πολιτικές που γεννούν την Ανθρωπιστική κρίση στον τόπο μας.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της παράταξης μέσα στο χρόνο και την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη δράση που έχει αναπτύξει, με συνέπεια και με επεξεργασμένες λύσεις, ώστε σήμερα να «θέτουμε εμείς την ατζέντα, εξαναγκάζοντας τους άλλους να ακολουθούν» όπως τόνισε.

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στο επικίνδυνο φαινόμενο των δήθεν Ανεξαρτήτων, που έχει κατακλίσει τις «συστημικές» υποψηφιότητες στο Χαϊδάρι, στην απέλπιδα προσπάθεια τους, υφαρπάζοντας ψήφους να επιβιώσουν πολιτικά.

Τέλος έδωσε το σύνθημα νίκης και την ανάγκη της συστράτευσης όλων μέχρι τις εκλογές, αλλά και αμέσως μετά, για τις αναγκαίες αλλαγές που έχει ανάγκη η πόλη.

 

[από Δελτίο τύπου της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ»]