Ο Βαγγέλης Ντηνιακός στη γειτονιά

του Προφήτη Ηλία

 

Τις περιοδείες του στις γειτονιές του Χαϊδαρίου συνεχίζει, αμέσως μετά το Πάσχα, ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», Βαγγέλης Ντηνιακός.

Την Τρίτη 22 Απριλίου, ο Βαγγέλης Ντηνιακός, επισκέφθηκε την περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σκοπός της περιοδείας του να ενημερωθεί και να διαπιστώσει ο ίδιος από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοί της.

Οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την επίσκεψη αυτή αφού, όπως είπαν χαρακτηριστικά, κανείς άλλος είτε από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή είτε υποψήφιος Δήμαρχος δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο.

Πλημμυρικά φαινόμενα από τα όμβρια ύδατα, που λόγω των ανεπαρκών τεχνικών υποδομών θέτουν σε κίνδυνο τις περιουσίες τους, σπασμένους έως… ανύπαρκτους σε πολλές περιπτώσεις κάδους απορριμμάτων, διπλή αρίθμηση σε οδούς, που δυσχεραίνουν την επικοινωνία μέσω αλληλογραφίας, δυσκολίες στην προσέγγιση των κατοικιών λόγω της ολισθηρότητας των ανηφορικών οδοστρωμάτων είναι μερικά μόνο από τα όσα επισήμαναν ως προβλήματα οι κάτοικοι και που γίνονται πιο έντονα καθώς πλησιάζουμε την κορυφή του λόφου.

«Για ακόμη μια φορά και εδώ, στον Προφήτη Ηλία, διαπιστώνουμε οι ίδιοι την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζουν όλες οι γειτονιές του Χαϊδαρίου που έχουμε επισκεφθεί από την αρχή των περιοδειών μας. Πολλά από τα προβλήματα των κατοίκων δεν είναι σύνθετα σε ό,τι αφορά την επίλυσή τους. Αυτό όμως που έλλειπε τα τελευταία χρόνια και που απαιτείται προς αυτή την κατεύθυνση είναι η πολιτική βούληση από μια Δημοτική Αρχή που θα έχει ως προτεραιότητά της τον Χαϊδαριώτη. Μια Δημοτική Αρχή που με εντιμότητα και διαφάνεια θα ασκεί αξιόπιστη και αποτελεσματική Διοίκηση για να γίνει το Χαϊδάρι ξανά μια πόλη ανθρώπινη και φιλόξενη για όλους» δήλωσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός.