«ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ» ΓΙΑ ΣΕΛΕΚΟ – ΜΠΟΖΙΚΑ

 


Στον Α΄ γύρο των εκλογών στο Χαϊδάρι την Κυριακή 18 Μαϊου, κάναμε λόγο για την «μητέρα των μαχών» και πέσαμε μέσα όπως εξελίχθηκαν τα αποτελέσματα μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπου ξεκαθάρισε το δίδυμο Σελέκου, Μποζίκα και έμεινε απέξω για λίγες ψήφους ο Ντηνιακός. Για αυτή την Κυριακή 25 Μαϊου οι δύο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου στην πόλη μας κ.κ. Σελέκος και Μποζίκας κυριολεκτικά θα δώσουν μια εκλογική μάχη «μέχρι εσχάτων».
Ο υποψήφιος με το ΚΚΕ κ.Μιχάλης Σελέκος ήρθε πρώτος με 4.031 ψήφους και ποσοστό 18,43%, ενώ το 2010 είχε λάβει 4.429 ψήφους και ποσοστό 22,98%. Ο Ανδρέας Μποζίκας, παλιός αντιδήμαρχος του Κυριάκου Ντηνιακού και προερχόμενος πολιτικά από τον ευρύτερο χώρο του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, ίδρυσε ένα ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό, ο οποίος λίγο πριν από τις εκλογές «προσάρτησε» υπό την σκέπην του πολλά από τα στελέχη του απερχόμενου (από τον χώρο της ΝΔ) Δημάρχου κ. Δημήτρη Μαραβέλια και τελικά κατέλαβε την 2η θέση στον α΄ γύρο με 3.921 ψήφους και ποσοστό 17,93%.
Την Κυριακή 25 Μαϊου η μάχη θα κριθεί στο νήμα, καθώς οι Σελέκος και Μποζίκας, με τόση μικρή διαφορά μεταξύ τους, είναι σαν να ξεκινούν από το μηδέν. Την Κυριακή θα ζήσουμε πάλι ένα εκλογικό θρίλερ, όπως διαπιστώσατε και από τις αναρτήσεις μας στην διεύθυνση www.ipolimas.gr την Κυριακή που πέρασε και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας και το ενδιαφέρον σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ώσπου πρώτοι εμείς ανακοινώσαμε το οριστικό αποτέλεσμα.