ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

 

 

KALOGEROPOULOS agia

 

 

Προγραμματισμένη Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της τοπικής Ν.Δ Αγίας Βαρβάρας μεταξύ του πρώην Δημάρχου Αιγάλεω και νυν υποψήφιου Βουλευτή του Δυτικού Τομέα της Αθήνας Δημήτρη Καλογερόπουλου και φίλων της ΔΗΜΚΟ Αγίας Βαρβάρας.

 

Η συνάντηση όπως ήταν αναμενόμενο διεξήχθη σε φιλικό και εγκάρδιο πλαίσιο, αφού οι δεσμοί του κ.Δ.Καλογερόπουλου με τη περιοχή μετράει δεκαετίες , ενώ έγινε μία ουσιαστική γενική πολιτική ανάλυση από το κ.Καλογερόπουλο, ο οποίος απάντησε σε μία σειρά ερωτημάτων που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους ,όσον αφορά θέματα καθημερινότητας , Εθνικής υφής και Ευρωπαϊκής πολιτικής.

 

Το πολιτικό αποτύπωμα της συνάντησης ειναι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, πόσο σημαντική είναι για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του τόπου η εκλογή αυτοδύναμης κυβέρνησης με πρωθυπουργό το κ. Μητσοτάκη , ο οποίος έχει αποδείξει σε μία σειρά κρίσεων ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, με καινοτόμες προτάσεις που στη πορεία γίνονται αποδεκτές ως Ευρωπαϊκές πολιτικές και αναβαθμίζουν τη Πατρίδας μας ,είτε οχυρώνουν εσωτερικά τη χώρα και τους πολίτες αυτής.

 

Η ΔΗΜΚΟ Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί το κ.Καλογερόπουλο για τη παρουσία του στα γραφεία της.