ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΘΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ

ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ

Ο ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

 

 

Η πολύ στενή φιλία από την εφηβική ηλικία, αλλά και η κοινή υπερήφανη καταγωγή, “χτίζουν” ισχυρές βάσεις αληθινής αλληλεγγύης, που κρατούν εσαεί.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο γνωστός έμπορος κρεάτων, Επαμεινώνδας (Νώντας) Γερολυμάτος, καταγόμενος από την Γαστούνη Ηλείας (όπου, εκτός των λιανικών επιχειρήσεων στην Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αθήνας, εκεί λειτουργεί την υπερσύγχρονη φάρμα του), δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα στον επιστήθιο φίλο του, Βουλευτή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη και στον αγώνα που δίνει ο φέρελπις Πολιτικός, για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Από άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα, περιοδεύει, συναντά και συζητάει, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

Πριν λίγες μέρες, ο κ. Κατρίνης μίλησε στη Νίκαια, από όπου δεν θα μπορούσε να λείπει, ο καλός του φίλος, κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, Νώντας Γερολυμάτος.

Ήταν μία δυναμική και ελπιδοφόρα η συνάντηση στην Νίκαια.

«Συζητήσαμε για την ανάγκη της κοινωνικής πλειοψηφίας να βρει ελπίδα και προοπτική σε μια πλατιά δημοκρατική παράταξη, που είναι ικανή να κυβερνήσει για να βελτιώσει τη ζωή των πολιτών», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κατρίνης και πρόσθεσε:

«… Από την ημέρα που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, έχω πάει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και θα συνεχίσω με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς μέχρι τις 6 Οκτωβρίου. Παντού βλέπω την αγωνία και την ελπίδα…

Εμένα προσωπικά με έχει δεσμεύσει για πάντα αυτό το συναίσθημα αγωνίας και ελπίδας που εισπράττω από τους πολίτες και θέλω να τους δώσω ένα ουσιαστικό πολιτικό περιεχόμενο και μια διέξοδο.

Μέχρι τις 6 Οκτωβρίου θα αξιοποιήσω κάθε μέρα και κάθε στιγμή για να περάσω το μήνυμά μου στους πολίτες».

 

 

 

 

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Νώντας Γερολυμάτος και μέλη της οικογένειας του με τον Μιχάλη Κατρίνη

 

 

 

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο Μιχάλης Κατρίνης, ενώ αριστερά διακρίνεται ο Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Πειραιά, και πολύπειρος στους κοινωνικούς αγώνες, Θεόδωρος Τερζής