Νέα Αριστερά:

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

 

 

 

 

Η δημιουργία ενός μετωπικού σχήματος ανταγωνιστικού στην πολιτική της Ν.Δ είναι σήμερα ένα γνήσια λαϊκό αίτημα που. 

Το μείζον σε μία τέτοια συζήτηση είναι το πολιτικό περιεχόμενο και η διατύπωση ενός σχεδίου απέναντι στην διακυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και την "ηγεμονία"  της Δεξιάς.
Η μάχη αυτή είναι ιδεολογική και προγραμματική με το πολιτικό πλαίσιο και το στίγμα να μπαίνουν μπροστά και όχι οργανωτικά και προσωποκεντρικά ζητήματα.

Είναι κατανοητό ότι το κοινωνικό μέτωπο που πρέπει να δημιουργηθεί θα ξεπηδήσει μέσα από τις αντιδράσεις της κοινωνίας και των εργαζομένων ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που λεηλατούν τις ζωές μας.
Για τη Νέα Αριστερά το ελάχιστο πλαίσιο πολιτικού διαλόγου θα πρέπει να οριοθετείται από έξι προγραμματικούς άξονες που θα συνοδεύονται από τις απαιτούμενες ρήξεις και τομές: Ακριβεια- Υγεια-Εργασια- Στέγη- Ενέργεια -Κλιματική κρίση/Πολιτική προστασία.

Στο πλαίσιο αυτό η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Αριστεράς διοργανώνει δημόσια εκδήλωση-συζήτηση στον χώρο "Ελληνικό μολύβι" την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 7 μμ με ομιλητές:
Έφη Αχτσιόγλου (βουλευτής), Διονύση Τεμπονέρα (εργατολόγος), Γιώτα Λαζαροπούλου(πρόεδρος ΣΕΕΤ), Νίκος Τράκας (πρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ)
και συντονιστή το δημοσιογράφο Άγγελο Τσέκερη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους