Γ. ΑΝΝΙΣΑΣ (Δημοτικός Σύμβουλος Αγ. Βαρβάρας):

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ»

 


 Η πολιτική απόφαση του δημοψηφίσματος τις συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την στήριξη αυτού Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποδηλώνει μια πολιτική ανανδρία.

Με αυτή την κίνηση απόβαλαν από πάνω τους ευθύνες και το πολιτικό κόστος. Είναι υπαίτιοι για το χάος που επικρατεί στην χώρα μας και δημιούργησαν διχασμό και διχόνοια ανάμεσα στον ελληνικό λαό.

2.700.000 Συνταξιούχοι, μικρές επιχειρήσεις και νοικοκυριά τρομοκρατήθηκαν με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν και να ποδοπατούνται από τις ουρές στις τράπεζες. Ο Ελληνικός λαός τα ελληνικά νοικοκυριά βιώνουν ώρα ώρα μέρα μέρα τον φόβο να χάσουν την περιουσία τους. Δεν μπορεί ο κάθε Έλληνας να πάρει την απόφαση για τον αν θα χαθεί ο κόπος του γείτονα του. Δεν θα πρέπει να γίνει συνυπαίτιος να χαθούν σύνταξης.

Το ΟΧΙ επικρατείτε από βλακοκράτεια και καιροσκόπους, από την πελατειακή παρακμή του παρελθόντος από πολιτικούς γυρολόγους που είδαν φως στο ΣΥΡΙΖΑ ζητάνε από την κυβέρνηση την ανταλλαγή του όχι με διοικητικές θέσεις του δημόσιου.

Έλληνες πολίτες δεν ψηφίζουμε δεν συμμετέχουμε στο χάος, στις ανακρίβειες στα αχαρτογράφητα ύδατα που θέλουν να μας οδηγήσουν


ΑΝΝΙΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ