Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

 

Αρχείο Θεόδωρου Γουρνά

 

MITSARX

 

 

Λυσσαλέος ο προεκλογικός αγώνας στα τέλη της δεκαετίας του 90 – με τις τρεις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις το 1989 και το 1990 – για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και μεταξύ δύο κορυφαίων ηγετών της μεταπολίτευσης, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Ανδρέα Παπανδρέου. Όργωσε τότε την Ελλάδα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, από άκρη σε άκρη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και μέσα στο πρόγραμμα του ήταν η επίσκεψη και στον «μικρό» Δήμο της Αγίας Βαρβάρας με Δήμαρχο από το ΚΚΕ, τον αείμνηστο Μήτρο Σουλιμιώτη. Λαοθάλασσα υποδέχθηκε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Μήτρο Σουλιμιώτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης μας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο που βρισκόταν επί της οδού Αγίας Ελεούσης.
Ο πρώην Πρωθυπουργός και Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαίου 2017 σε ηλικία 99 ετών.

* Στην κεντρική φώτο (Από αριστερά): Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, Άγγελος Μπρατάκος, Παναγιώτης Αδρακτάς, Γιάννης Πευκιανάκης, Κώστας Κακαράντζας, Μήτρος Σουλιμιώτης, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

 

MITS1

 

MITS2

 

MITS3

 

MITS4

 

MITS5

 

MITS6


 Άνωθεν Φώτο: Από το προσωπικό αρχείο του Θεόδωρου Γουρνά

 

MITSOT