…ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

ΕΕΑ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ARXXATZGR

 

 

Δεν σταματούν να… τρέχουν από το πρωϊ έως το βράδυ όλα τα μέλη του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας), προκειμένου να ακούνε τα προβλήματα και να δίνουν λύσεις, σε όσα επισημαίνονται από τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες, ειδικά των δυτικών προαστίων (των πιο υποβαθμισμένων δηλαδή) της Αθήνας.

Σε αυτές τις εποχές το ΕΕΑ με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και είναι αξιέπαινη η δυναμική που αναπτύσσει, προκειμένου να στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες.

Πριν από λίγα 24ωρα και πιο συγκεκριμένα νωρίς το πρωϊνό της περασμένης Κυριακής 4 Οκτωβρίου 2020, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος, ξεκίνησαν… την περιοδεία τους από την πόλη της Αγίας Βαρβάρας (γενέτειρα του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου), όπου, εκτός των άλλων, πέρασαν από τα γραφεία της εφημερίδας μας στο κέντρο της πόλης, και είχαν μια σύντομη συνάντηση και εποικοδομητική συνομιλία με τον Σύμβουλο Έκδοσης των εντύπων μας (Εβδομαδιαία «ΑΙΓΑΛΕΩ Η Πόλη μας», μηνιαίες «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Η Πόλη μας», «ΧΑΪΔΑΡΙ Η Πόλη μας», «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η Πόλη μας», ηλεκτρονικό «www.ipolimas.gr») κ. Θεόδωρο Γουρνά.

 

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Θεόδωρος Γουρνάς, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Νίκος Γρέντζελος.

 

 

monot