Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ…

ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ!

ILARX

 

…Και, όμως, πέρασαν ακριβώς τρία (3) χρόνια χωρίς τον αξέχαστο Ηλία Νικολαϊδη, μία εμβληματική μορφή, όχι μόνο της Αγίας Βαρβάρας και των δυτικών προαστίων, αλλά και όλης της ελληνικής επικράτειας.

Ακριβώς τρία (3) χρόνια πριν, ο Ηλίας Νικολαϊδης έφυγε εντελώς ξαφνικά από κοντά μας τα ξημερώματα του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου 2017.

Αξέχαστος ο Ηλίας Νικολαϊδης για όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, έστω να πουν και ένα απλό καλημέρα! Ψυχάρα ο Ηλίας… Πληθωρική και πολυκύμαντη προσωπικότητα. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

Ο Ηλίας Νικολαϊδης, που γεννήθηκε το 1955 στην Αγία Βαρβάρα, μπήκε από πολύ μικρός στην βιοπάλη, έγινε από τους κορυφαίους επιχειρηματίες στον ελλαδικό χώρο στον τομέα του αυτοκινήτου (εμπόριο ελαστικών), ενώ κατά τις δεκαετίες του 70 και του 80 ασχολήθηκε επαγγελματικά ως οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, όπου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας.

Εν συνεχεία, ο Ηλίας Νικολαϊδης μένοντας στον χώρο του αθλητισμού, ασχολήθηκε με την δεύτερη μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο, ως παράγοντας, στηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και η επίσημη, πλέον, παραγοντική… εμπλοκή του, ήρθε με το Αιγάλεω, όπου υπήρξε Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, ενώ, τελευταία, στην νυν διοίκηση Παλτόγλου, μετείχε ως μέλος, καθώς το Σίτι ήταν η μεγάλη του αγάπη και καψούρα…

Ο Ηλίας δεν ξεχνιέται ποτέ…

 

 

NIKOLEZ