Επιτυχία  Γουρδομιχάλη και στον πολιτισμό

Μεγάλη συναυλία από τον ΠΕΣΥΔΑΠ

   και την ορχήστρα «Μίκη Θεοδωράκη»

 

 

GOURD-SYN-arxiki

 

Ευρύτερα γνωστός για τις αυτοδιοικητικές παρεμβάσεις του και τις περιβαλλοντικές  δράσεις του ήταν  έως τώρα ο ΠΕΣΥΔΑΠ, αλλά από ότι φαίνεται θα δημιουργήσει στην περιοχή μας και το μεγαλύτερο… πολιτιστικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού!

 

Για αύριο Τετάρτη στις 8.30΄ το βράδυ, ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά και η λαική ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», συνδιοργανώνουν στον Κορυδαλλό μεγάλη συναυλία με συμμετοχή 30 καλλιτεχνών, με ελεύθερη είσοδο, και όλα δείχνουν ότι η προσέλευση του κόσμου θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 

Στη συναυλία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» του Κορυδαλλού θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 30 γνωστοί καλλιτέχνες, ενώ η συμμετοχή της ορχήστρας «Μίκη Θεοδωράκη» με τη διεθνή φήμη και αναγνώριση, αποτελεί από μόνη της ένα «εγκώμιο» για τις έως τώρα δράσεις και την καλή φήμη του ΠΕΣΥΔΑΠ σε υπερτοπικό επίπεδο…

 

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η ίδια η ΕΡΤ, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει – τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια - σε πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής μας.

 

Αφιερωμένη στα αδέσποτα ζώα, η συναυλία γίνεται για να τιμηθεί ο αγώνας του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ),που όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του έχει νοσηλεύσει και φροντίσει περισσότερα από 46.000 αδέσποτα ζώα. Και, φυσικά, μαζί με το ΔΙΚΕΠΑΖ, θα τιμηθούν όλοι οι εθελοντές και τα φιλοζωικά σωματεία.

 

Εμπνευστής της συναυλίας υπήρξε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο οποίος με δήλωση του προς την εφημερίδα μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Μαργαρίτα Θεοδωράκη, για την αφιλοκερδή συμμετοχή της ορχήστρας και την βοήθεια της στην οργάνωση της εκδήλωσης.

 

 Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται, οι διοργανωτές είχαν προβλέψει τις κρατήσεις θέσεων μέσω τηλεφωνικής γραμμής και ηλεκτρονικού συστήματος προκρατήσεων, που λειτουργούσε όλες τις προηγούμενες ημέρες.

 

Όπως διευκρινίζεται, ωστόσο, από τον ΠΕΣΥΔΑΠ, η προσέλευση όσων έχουν κάνει κράτηση θέσεων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης (μέχρι τις 8.00). Μετά τις  8.00 δεν ισχύουν οι κρατήσεις και εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις, θα διατίθενται κατά σειρά προτεραιότητας σε θεατές που τυχόν περιμένουν σε ουρά αναμονής.

Στην αυριανή συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Παντελής Αμπαζής, Γεράσιμος Ανδρέατος, Γρηγόρης Βαλτινός, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηρώ, Άγγελος Θεοδωράκης, Δημήτρης Κανέλλος, Αργυρώ Καπαρού, Γιάννης Κορίζης, Σπύρος Κουτσοβασίλης, Βασίλης Λέκκας, Νίκος Λόλης, Σαββέρια Μαργιολά, Τατιάνα Παπαμόσχου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Πρέκας, Μαρία Ρεμπούτσικα, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Σκόνδρας, Μαρία Σουλτάτου, Ελένη Φιλίνη, Άννα Φόνσου, Μπέττυ Χαρλαύτη, Μαίρη Χρονοπούλου.

GOURD-SYN-2