ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΩΝΑΣ;

ARXMIXP

 

 

Σε εκλογικό… πυρετό τα κομματικά επιτελεία και ειδικά στην Β΄ Πειραιά, ένα από τα πάλαι ποτέ, παραδοσιακά “κάστρα” του ΠΑΣΟΚ ανά την επικράτεια, συνεχείς είναι οι επαφές των επιτροπών και των υψηλά ισταμένων με πρόσωπα, που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στις Εθνικές Εκλογές του 2023.

Είχαμε γράψει πριν μερικούς μήνες, για την βολιδοσκόπηση του ισχυρού παράγοντα της ΠΑΕ Προοδευτική, κ. Αντώνη Αραβαντινού, αλλά η περίπτωση δεν… περπάτησε, καθώς και μόνο το άκουσμα του ονόματος του, είχε προκαλέσει σε κάποιους… αναταραχή! Βλέπετε, είναι γνωστή η δυναμική του εν λόγω Κερατσινιώτη και με πολλούς φίλους σε όλα τα πειραϊκά προάστια της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας.

Επίσης, “κρούση”, ακούγεται ότι είχε γίνει και στην γνωστή ηθοποιό, Κρητικιά, Μαρία Τζομπανάκη, αλλά ούτε αυτό προχώρησε, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.

Τους τελευταίους μήνες, συνεχής είναι η δραστηριοποίηση ενός ιστορικού στελέχους του κόμματος, του κ. Χρήστου Σαλαλέ, που και αυτός έχει δυναμική, αναγνωρισιμότητα, αλλά και μακρά διαδρομή με το ΠΑΣΟΚ στα προάστια μας και όχι μόνο. Αίφνης, όμως, ακούγεται ότι κάποιοι – πάλι – δεν καλοβλέπουν την περίπτωση του… που και αυτή έχει δυναμική!

Τις τελευταίες μέρες, ήρθαν στην επιφάνεια, ακόμη δύο (2) ονόματα, και ήδη προφανώς έχουν γίνει οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις. Η μία περίπτωση αφορά την Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Πειραιά – πρώην υποψήφια Δήμαρχος Κερατσινίου – κ. Βάνα Δατσέρη, ενώ τα τελευταία 24ωρα, εντονότερη έγινε η είδηση, ότι στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο νυν Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Μιχάλης Λώνας (κεντρική φώτο).

Να σημειώσουμε, ότι η Βάνα Δατσέρη και ο Μιχάλης Λώνας, στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στήριξαν για την Προεδρία του κόμματος, το Νίκο Ανδρουλάκη.

Τέλος, για την ιστορία, και όσο αφορά την Β΄ Πειραιά, να επισημάνουμε, ότι, στις εκλογές του 2019, το ΠΑΣΟΚ αν και ήταν 4ο, δεν πήρε την έδρα, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη – Τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος - να έρχεται πρώτος με 3.799 ψήφους.

 

 

BENTOMESS