ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΑΚΑΡΗ

 

 

Θλίψη στον χώρο της ελληνικής δημοσιογραφίας, αλλά και στον Κορυδαλλό, για την αιφνίδια απώλεια, του δημοσιογράφου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας, Παύλου Γερακάρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών, σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024, στο Βραχάτι Κορινθίας, όπου παραθέριζε.

Ο Παύλος Γερακάρης, Απόφοιτος της Παντείου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό.

Εργάσθηκε για δεκαετίες σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, όπως επίσης, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε Προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Το 1983 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή «Αθλητικοί παλμοί». Ήταν επίσης παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων και φυσικά περιέγραψε σπουδαίες στιγμές του ελληνικού και του παγκόσμιου αθλητισμού.

Είχε διατελέσει Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.), έχοντας τιμηθεί και με τον τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

Διετέλεσε, ακόμη, Τακτικό Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και Πρόεδρος στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού από το 2014 έως το 2019 και είχε μάλιστα ορισθεί από τον τότε Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Σταύρο Κασιμάτη, Εντεταλμένος Σύμβουλος Επικοινωνίας.