O ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ CINE ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Σε Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία μεταμορφώνεται ο Cine Παράδεισος του Δήμου Κορυδαλλού από τα Χριστούγεννα ως τα Θεοφάνεια με γιορτινές εκδηλώσεις, δραστηριότητες και φυσικά φανταστικές ταινίες (δηλ. από τις 25 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου/ 12.00-21.00).
Η διοργάνωση ανήκει στον Δήμο και στο πρόγραμμα «Τα παιδιά πάνε σινεμά», που κάνει την έκπληξη δημιουργώντας έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κόσμο 2.000 m2 για όλη την οικογένεια, από την εξωτερική πλατεία και τους ισόγειους χώρους, τους ορόφους και την τα-ράτσα του θερινού κινηματογράφου.
Όλος αυτός ο κόσμος είναι ανοιχτός σε όλα τα παιδιά, τα οποία μπορούν να απολαύσουν δωρεάν (με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης) τρεις κινηματογραφικές προβολές, δυο εισόδους στον παιδότοπο και να όλες τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια.
Το Christmas World περιλαμβάνει:
- Το δωμάτιο του Αι Βασίλη, ένα αληθινό σπίτι 100τμ, στον εσωτερικό χώρο δίπλα στον διάδρομο εξόδου. Ο Αγαπημένος Άγιος των παιδιών περιμένει τους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ακούσει τις ευχές τους. Σε ένα παραδοσιακό σκηνικό, ο Άγιος Βασίλης θα υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Τα παιδιά θα δουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, θα γράψουν το δικό τους γράμμα με τις ευχές και τις επιθυμίες τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του.
- Ο κόσμος της Φαντασίας στην αίθουσα του Κινηματογράφου, μια κινηματογραφική αί-θουσα με καθημερινές συνεχείς προβολές παιδικών ταινιών των μεγαλύτερων στούντιο. Ένα κινηματογραφικό υπερθέαμα 320 συνολικά προβολών. Παράλληλα, στην κεντρική σκηνή, θα παρουσιάζονται παραστάσεις παιδικού θεάτρου, καραγκιόζη, μαριονέτας, magic show από τον Μάγο Σανκάρα.
- Ο κόσμος των Ξωτικών στον Α’ όροφο με καλλιτεχνικά εργαστήρια κάθε ώρα, όπου τα παιδιά θα φτιάχνουν τις δικές τους αναμνηστικές δημιουργίες και δώρα. Εργαστήρια Χριστουγεννιάτικης κάρτας, χριστουγεννιάτικου στολιδιού, εργαστήριο χριστουγεννιά-τικης ζαχαροπλαστικής.
- Ο κόσμος του Τραγουδιού και του Παραμυθιού, ένα εργαστήρι μουσικής –καραόκε όπου τα παιδιά θα τραγουδούν μοναδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τις ώρες που δεν θα υπάρχει τραγούδι ένα υπέροχος κόσμος παραμυθιού θα εξελίσσεται. Στον β’ όροφο του στεγασμένου χώρου του Christmas World, θα υπάρχει ένας ζεστός χώρος με πουφ και εργαστήρι μουσικής –καραόκε, όπου τα παιδιά θα τραγουδούν μοναδικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ τις ώρες που δεν θα υπάρχει τραγούδι θα εξελίσσεται ένα υπέροχος κόσμος παραμυθιού από μια εκπληκτική παραμυθού.
- Τέλος, ο Κόσμος του Παιχνιδιού με δεκάδες μοναδικές δραστηριότητες και παιχνίδια, πολλά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στον χώρο του θε-ρινού κινηματογράφου μια ξεχωριστή φουσκωτή πολιτεία από τρία μεγάλα Χριστου-γεννιάτικα φουσκωτά, ένα εκπληκτικό baby park, τραμπολίνα και ένα Μπάντζι Τραμπολίνο θα συνθέτουν τον πιο όμορφο κόσμο του παιχνιδιού.
Πληροφορίες: Σινέ Παράδεισος, Αγ. Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός, 210-4960955.