pita 1

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ

 

ΓΟΝΕΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

 

Σε ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή εκλεκτών φίλων & συνεργατών  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Κορυδαλλού στην αίθουσα Πλειάδες το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015.
   Την  εκδήλωση πλαισίωσαν & ομόρφυναν με την παρουσία τους η χορωδία των μαθητών του 8ου Γυμνασίου καθώς & χορευτικό τμήμα μοντέρνων χορών του 5ου Γυμνασίου Κορυδαλλού .
    Παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων  από  όλες τις βαθμίδες της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου μας &  συγκεκριμένα από : 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 6ο  Δημοτικό, 8ο Δημοτικό, 9ο Δημοτικό, 10ο Δημοτικό, 11ο Δημοτικό, 12ο Δημοτικό, 18ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο, 2ο Γυμνάσιο, 5ο  Γυμνάσιο, 7ο Γυμνάσιο, 8ο Γυμνάσιο,  1ο Λύκειο ,2ο Λύκειο .

 

pita 2


    Μας τίμησαν  με την παρουσία τους  Διευθυντές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας & συγκεκριμένα:  ο Διευθυντής του 18ου Δημοτικού & πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. κος Δημήτρης Κρατημένος η διευθύντρια του 3ου Δημοτικού κα Γεωργία Νέζη,  ο Διευθυντής του 1ου  Γυμνασίου κος Ιωάννης Τσάνας, ο Αντιπρόεδρος της Β΄ΕΛΜΕ Πειραιά  κος Νίκος Κατσούλης .
11   Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά της Ν.Δ κος Ι. Τραγάκης, η Βουλευτής Β’ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ κα  Μ. Γιαννακάκη, ,  η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ειρήνη Μεταξά, η επικεφαλής της Ανοικτής Δημοτικής Κίνησης “ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ” & υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Αικ. Κυλάκου, η υποψήφια Βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ κα Εύη Καρακώστα  ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά της Ν.Δ  κος Ν. Χουρσαλάς, ο πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού Γ. Μακρυνός, ο πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κος Β. Μανώλης & οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Γ. Βιδάλης, Γ. Πάχος, Αλ. Θανόπουλος.
    Η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ευγενία Μιχαηλίδου - Μπατμάνογλου  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους & ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά τόνισε τα προβλήματα τα οποία υποβαθμίζουν τη Δημόσια Παιδείας και  κάλεσε τους γονείς να υπερασπιστούν τις αξίες της Δημόσιας Παιδείας και εντέλει το μέλλον των παιδιών μας.

 

pita 3


Έτσι, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είναι ανάγκη, η ενασχόληση με την καθημερινότητα των παιδιών μας στο σχολείο, η δραστηριοποίησή, η συσπείρωση και η ενίσχυση των συλλόγων γονέων.
Οι σύλλογοι αν το θελήσουν μπορούν να μπουν στο επίκεντρο της τοπικής κοινωνίας. Να γίνουν φορείς προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων. Η ενότητα, απαραίτητο συστατικό του γονεϊκού κινήματος, είναι δεδομένη γιατί στηρίζεται στη βάση των κοινών προβλημάτων.      
   Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου το τυχερό σχολείο που κέρδισε το φλουρί ήταν το 2ο Λύκειο.

pita 5

pita 6

 

 

pita 7

 

pita 8

 

pita 9

 

pita 10

 

pita a