ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

 

Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ

 

Κάλεσμα βοήθειας για την αγορά υλικών για το Οδοντιατρείο του, απευθύνει το Αλλη-λέγγυο Ιατρείο Πειραιά, που στεγάζεται και λειτουργεί στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρε-σιών του Δήμου Κορυδαλλού. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του, στη γραμματεία του ιατρείου διατίθενται λαχνοί των δυο ευρώ, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που είναι α-παραίτητο για να συνεχίσει να λειτουργεί το Αλληλέγγυο Οδοντιατρείο. Οι λαχνοί θα κληρωθούν την Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι με έπαθλο δυο αρνιά για το πασχαλινό τραπέζι.
Όπως είναι γνωστό, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας έχουν συστήσει το Αλληλέγγυο Ια-τρείο Πειραιά, γιατί η κρίση, η φτώχεια κι η ανεργία έχουν αποκλείσει πολλούς συμπολί-τες μας από τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Λειτουργούν καθημερινά από τις 9:30΄πμ. – 8:30΄μμ., σε χώρους που παραχώρησε η δημοτική αρχή στην οδό Ξενοφώντος 5 & Πελο-πίδα, 3ος όροφος, στην πλατεία Μέμου, τηλ. 210-49.60.790.
Οι εθελοντές γιατροί παράσχουν υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους πολίτες ολόκληρης της ΠΕ Πειραιά. Παρέχουν δωρεάν ιατρική και οδοντιατρική πρωτοβάθμια περίθαλψη, φάρμακα, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, καθώς επίσης και κοινωνική και ψυχολογική υποστήριξη.