ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΣ

 

darx

 

 

Μεγάλη δυναμική αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά σε μία πολύ δύσκολη περιφέρεια για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης, όπως η Β΄ Πειραιά. Τεράστια προσπάθεια για την υποψηφιότητα Μητσοτάκη όχι μόνο στην πόλη μας τον Κορυδαλλό, αλλά και σε όλους τους δήμους της περιφέρειας μας, κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Διάκος. Πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έπειτα από πρωτοβουλία του Γιάννη Διάκου, βρέθηκε στην πόλη μας και μίλησε σε πολίτες της Β΄ Πειραιά, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε ότι η δυναμική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μεγάλη.

 

d4

 

d2

 


Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προλόγισε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Κορυδαλλός Πρώτη Πόλη" κ. Γιάννης Διάκος, έμπειρος αυτοδιοικητικός και στέλεχος της ΚΕΔΕ στα θέματα λαϊκών αγορών. Αφού τον καλοσώρισε στην πόλη μας και την Β΄ Πειραιά, του ανέφερε πως είχε την τιμή στην ίδια αίθουσα να τον υποστηρίξει ως Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τώρα ως υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος. Στην προσφώνηση του ο κ. Διάκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κυρίες, κύριοι, συνάδελφοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες. Ευχαριστούμε, όλοι εμείς της επιτροπής στήριξης Κυριάκου Μητσοτάκη στην Β΄ Πειραιά, για την μεγάλη συμμετοχή στο κάλεσμά μας! Καλωσορίζουμε στην Β΄ Πειραιά τον αυριανό Πρόεδρο της Ν.Δ. στο ναό της Δημοκρατίας, στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού, μιας μεγάλης πόλης από τις πέντε, που έχει στο σύνολό της η φτωχομάνα αλλά γεμάτη συναίσθημα και αξιοπρέπεια στις γειτονιές της, εκλογική μας περιφέρεια. Σ’ αυτή την αίθουσα είχα τη δυνατότητα και χαρά να σας υποστηρίξω ως Υπουργό της Διοικητικής Μεταρρύθμισης! Κύριε Πρόεδρε η Β΄ Πειραιά είναι η γεωγραφική χαβούζα της Αττικής και η πολιτική επίσης χαβούζα της παράταξης.
Είμαστε βέβαιοι πως εσείς ως Πρόεδρος της Ν.Δ. θα αλλάξετε με ριζική ανανέωση την εικόνα της περιφέρειας μας εκλογικά στο κόμμα, αλλά και σαν Πρωθυπουργός θα συντελέσετε με δημιουργική ανάπτυξη στην αλλαγή της γεωγραφικής πραγματικότητας ώστε να πάψουμε να είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και να μην υστερούμε σε τίποτα από τις αναπτυγμένες περιοχές της Αττικής!
Σήμερα από εδώ όλοι εμείς της Β΄ Πειραιά δίνουμε ένα βροντερό παρόν δίπλα σου για μια Νέα Δημοκρατία από την ΑΡΧΗ και μια σύγχρονη ΕΛΛΑΔΑ άξιων και αξιών!!!».

 

d1

 

 

d3

 

d5

 

darx

 


Ο κ. Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους έκανε σαφείς αιχμές για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μάλιστα πως είναι αδιανόητο ο πρωθυπουργός της χώρας να μην κάθετε με προσοχή στο άκουσμα του εθνικού ύμνου ή, να γίνεται υπουργός της κυβέρνησης ένας αιωνόβιος φοιτητής όπως ο κ Φίλης. Ζήτησε να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να κάνουν το χρέος τους τόσο στην δημοκρατική παράταξη αλλά και στην χώρα που θέλει μια αξιωματική αντιπολίτευση δυνατή. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως… «…έγιναν λάθη και πως η ΝΔ είναι ένα "μαγαζί Γωνία", αλλά χωρίς εμπόρευμα... Αυτός είναι και ο λόγος που έχασε το 2015 το 65% των ψηφοφόρων της γιατί δεν μπορούσε να πείσει…».
Να σημειωθεί ότι στην ομιλία Μητσοτάκη, που έγινε με πρωτοβουλία του Γιάννη Διάκου, παραβρέθηκαν, εκτός των απλών πολιτών του Κορυδαλλού και της Β΄ Πειραιά, πολλοί πολιτευτές της περιφέρειας μας, αυτοδιοικητικοί, στελέχη συλλόγων, εκπρόσωποι θεσμών κτλ.