Ο ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΟΥΣΤΑ

 

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

 

 

Για πολλούς η είδηση της μετακίνησης του προπονητή της Κύπρου Κορυδαλλού Νίκου Κούστα, έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας, στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, να αποτελέσε “βόμβα”, αλλά στο κορυδαλλιώτικο σωματείο δείχνουν, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια έως και σήμερα επί διοίκησης Κοσμίδη – Σιμάκου, να λειτουργούν ομαλά και μεθοδικά. Έτσι τον νεαρό ταλαντούχο προπονητή Νίκο Κούστα, που είχαν εμπιστευθεί όλα αυτά τα χρόνια οι κ.κ. Κοσμίδης, Σιμάκος και μαζί του η ομάδα σε τρία χρόνια κέρδισε δύο ανόδους, ενώ φέτος στην Α΄ Πειραιά πήγε τον σύλλογο μέχρι τον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΠ και αφήνει την ομάδα στην τιμητική 3η θέση της βαθμολογίας, θα αντικαταστήσει στον πάγκο ο πολύπειρος και μέχρι τώρα Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, κ. Αλέκος Λιθόπουλος (φώτο). Η Κύπρος Κορυδαλλού λειτουργώντας υποδειγματικά και χωρίς να «ταράζει» τις ισορροπίες, προχώρησε σε μία φυσιολογική κίνηση, η οποία έχει λογική, συνέπεια και συνέχεια στα μέχρι τώρα αγωνιστικά πεπραγμένα της την φετινή περίοδο.
Να θυμίσουμε ότι ο Αλέκος Λιθόπουλος είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα αναλαμβάνοντας το καίριο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή. Ο Αλέκος Λιθόπουλος έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο, τόσο ως προπονητής σε ανδρικά τμήματα (Ατρόμητος Πειραιά, Δόξα Πειραιά, Προοδευτική, Ασπρόπυργος, Πέραμα, Θύελλα Κορυδαλλού, Αχιλλέας Κορυδαλλού, κ.α.), αλλά και ως προπονητής και υπεύθυνος σε ακαδημίες, με τελευταίο σταθμό την Προοδευτική, πριν πάρει τον δρόμο για την Κύπρο Κορυδαλλού.
Και από την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με τον αποχαιρετισμό του Νίκου Κούστα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλέκο Λιθόπουλο, πάμε στον σημερινό αγώνα της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Πειραιά, όπου η ψυχωμένη Κύπρος Κορυδαλλού πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Οδηγήτριας με 2-1 σε έναν αγώνα… θρίλερ, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με απίστευτη ανατροπή και έβαλε… φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας και την υπόθεση τίτλος στον 1ο όμιλο.
Στο 81΄ οι γηπεδούχοι της πρωτοπόρου Οδηγήτριας πέτυχαν το 1-0 με σουτ του Παπαθανασίου και στο 87΄ ο Κατσούλας ισοφάρισε σε 1-1. Στο 89΄ ο Ντα Κόστα πέτυχε το 1-2 με κοντινό σουτ εντός μεγάλης περιοχής, δίνοντας την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαπας, Πλάκας, Καλουδιώτης, Παπαθανασίου, Χατζάκης (80΄ Τσιρκινίδης), Μακρής (85΄ Δημόπουλος), Κολιούσης, Κοττάκης (60΄ Κωνσταντακόπουλος).
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Αλευρής, Φαφούτης (73΄ Σταυρόπουλος), Κολλιάκος (85΄ Τάπραντζης), Ρικούνοβ, Κόμης, Κατσούλας, Σιμάκου, Λοϊζίδης, Παυλόπουλος, Πολυχρονίδης, Μουτάφης (63΄ Ντα Κόστα).