Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς

Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Κορυδαλλού

 

 

PAIDIKOS

 

Ξεκινούν στις 15 Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου, οι αιτήσεις εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού για το εκπαιδευτικό έτος 2017- 18. Δικαίωμα εγγραφής έχουν βρέφη από 8 μηνών έως 5 ετών. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας οι γονείς μπορούν να προσέρχονται (καθημερινά εργάσιμες ημέρες εκτός Παρασκευής) από την Δευτέρα 15 Μαΐου έως την Πέμπτη 1η Ιουνίου, ώρες 12.00- 15.00 και από Τρίτη 6 έως Πέμπτη 15 Ιουνίου (καθημερινά εργάσιμες ημέρες εκτός Παρασκευής), ώρες 18.00 έως 20.00.

Για τις νέες εγγραφές, οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο Γραφείο Γραμματειακής Υποστήριξης των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, Σολωμού & Χειμάρας 2-4, τηλ. 2104946113– 2104949298, ενώ για τις επανεγγραφές τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στο τμήμα που φιλοξενούνται τα παιδιά. Αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται. Αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά και οι πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.korydallos.gr.

Οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κορυδαλλού είναι χώροι αγωγής, εκπαίδευσης και φροντίδας, έννοιες αλληλένδετες και αδιάσπαστες μεταξύ τους. Βασικοί στόχοι είναι: 1. Η ομαλή σωματική, ψυχοκινητική και νοητική εξέλιξη κάθε παιδιού, με σεβασμό στην προσωπικότητα του. 2. Η εξάλειψη ανισοτήτων και διακρίσεων. 3. Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών και των οικογενειών τους, ιδιαίτερα στην δύσκολη περίοδο κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε. Για την επίτευξη των στόχων είναι στελεχωμένοι με παιδαγωγικό προσωπικό κατάλληλα καταρτισμένο και εξειδικευμένο για όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς και παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, εργοθεραπεύτρια, δασκάλους Μουσικής Αγωγής, Μουσικοκινητικής Αγωγής και Φυσικής Αγωγής. Επίσης μαγείρισσες, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό.