ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10

ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ

 

 

 

 

korydallos-sfaira

 

Ο Αρμένιος κομμωτής περιγράφει πως άγνωστοι άνοιξαν πυρ, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξω από το κατάστημά του στον Κορυδαλλό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 29χρονης γυναίκας που έπινε ποτό σε διπλανή καφετέρια, από αδέσποτη σφαίρα. Όπως περιέγραψε ο κομμωτής, 10 περίπου άντρες πλησίασαν απειλητικά και άρχισαν να χτυπούν και να βρίζουν. 
" ..... Είχα κλείσει το μαγαζί και καθόμουν μαζί με κάτι φίλους σε ένα τραπεζάκι με δυο καρέκλες που έχω έξω από το κομμωτήριο. Ξαφνικά είδα να έρχονται με τα πόδια περίπου 10 άτομα προς το μέρος μας. Άρχισαν να μας χτυπούν και να βρίζουν δυνατά και πολύ άσχημα. Παρατήρησα ότι μιλούσαν καλά ελληνικά και δεν σταματούσαν να βρίζουν. Ξαφνικά άρχισαν να τρέχουν για να φύγουν και δευτερόλεπτα αργότερα βλέπω δυο από αυτούς να βγάζουν δυο πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν προς το μέρος μας..."

Ο Αρμένιος ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Κορυδαλλό περιέγραψε στους αστυνομικούς πως οι άγνωστοιάνοιξαν πυρ λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από το μαγαζί του με αποτέλεσμα μια αδέσποτη σφαίρα να τραυματίσει στην κοιλιά μια κοπέλα που βρισκόταν σε διπλανή καφετέρια και έπινε μαζί με τον αρραβωνιαστικό της ανέμελη το καφέ της.
"..... άκουσα τέσσερις ή πέντε πυροβολισμούς και μάλιστα ο ένας ήταν στη τζαμαρία του μαγαζιού μου. Μόλις έριξαν όσες σφαίρες ήθελαν έτρεξαν να εξαφανιστούν. Τότε είδαμε τη κοπέλα στη καφετέρια κάτω στο οδόστρωμα και το κόσμο να φωνάζει..."συμπλήρωσε ο Αρμένιος ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είχε διαφορές με κανέναν.

"..... δεν τους ήξερα καθόλου αυτούς τους τύπους, ούτε έχω διαφορές με κανέναν. Δεν δέχτηκα απειλές από κάποιον το τελευταίο διάστημα ούτε αναγνωρίζω τους δράστες .." πρόσθεσε στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί πήραν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην καφετέρια που βρισκόταν η κοπέλα που δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα, και εξετάζουν το υλικό στα εργαστήριαμήπως καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιον από τους δράστες.

Πάντως κατάθεση οι αστυνομικοί θα πάρουν και από τον σύντροφο της τραυματισμένης κοπέλαςπου βρισκόταν μαζί της την ώρα που δέχτηκε την αδέσποτη σφαίρα μάλιστα τραυματίστηκε και ο ίδιος ευτυχώς ελαφρά από τζάμια και γυαλιά.

 

Δείτε το παρακάτω βίντεο 

 

Κορυδαλλός: 29χρονη σε καφετέρια τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα