Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΡΑΓΑΚΗ

 

 

 

 

 

MHTRA

 

 

Μετά από τη δήλωση του επί πολλά χρόνια (από το 1974) Βουλευτή Β΄ Πειραιώς κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι «αφήνει στο πόδι του» ως άξιο συνεχιστή της πολιτικής του διαδρομής, το γιο του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε άμεσα “κόβοντας” τον υιό Τραγάκη από τα ψηφοδέλτια των επικείμενων εκλογών.

Στην δήλωση του, που προκάλεσε σάλο, ο κ. Ιωάννης Τραγάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων:  «Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά»

 

Ακολούθως από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος».