Η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ!

 

KYPRW

 

 

Μία σπουδαία και… ουσιώδης Κύπρου Κορυδαλλού, νίκησε δίκαια εντός έδρας με 2-0 τον Καραβά, στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Πειραιά. Η ομάδα της πόλης μας εμφανίστηκε πάρα πολύ… διαβασμένη, οι παίκτες του Νίκου Κούστα ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του, έπαιξαν έξυπνα και έφτασαν στην τελική επικράτηση, καταλαμβάνοντας πλέον την 2η θέση στην βαθμολογία και αφήνοντας πίσω τους την ομάδα του Καραβά, που είναι πλέον 3ος.
Η Κύπρος μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί (1-0) στο 15΄ έπειτα από σουτ του Παυλόπουλου. Ο Καραβάς προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, χωρίς, όμως, να καταφέρει κάτι ουσιαστικό και οι γηπεδούχοι έβγαινα συνεχώς με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Στην επανάληψη η Κύπρος, έχοντας την ψυχολογία από το προβάδισμα στο σκορ, πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χατζημελετιάδη και στο 80΄ ο Παυλόπουλος με πλασέ έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον πορτιέρο του Καραβά, που έκανε έξοδο, για να σημειώσει το 2-0. Λίγο αργότερα σε ανατροπή του Βάσσου, ο διαιτητής Φυλακούρης δεν υπέδειξε το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Κύπρου Κορυδαλλού, ενώ στο 91΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι.
Έπειτα από 26 αγωνιστικές και 4 πριν το τέλος της σεζόν η Κύπρος Κορυδαλλού είναι στην 2η θέση με 58 βαθμούς, έχοντας 17 νίκες, 7 ισοπαλίες, 2 ρεπό και τέρματα 42-7. Η Κύπρος Κορυδαλλού είναι μοναδική αήττητη μεταξύ των ομάδων που μετέχουν στους 2 ομίλους της Α΄ Πειραιά, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί και τα λιγότερα τέρματα (7) έως τώρα.
Στην 1η θέση της βαθμολογίας είναι ο Αμπελακιακός με 61 βαθμούς, ενώ ο Καραβάς έμεινε στην 3η θέση με 57 βαθμούς.
ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Κρασσάς, Σιμάκου, Αλευρής, Πέττας, Κόμης (61΄ Χατζημελετιάδης), Καλικαντής, Κνέζεβιτς (71΄ Βάσσος), Στούπης, Ταμπουράκης (65΄ Ριγκούνοφ), Κατσούλας, Παυλόπουλος (90΄ Τζανόγλου).
ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Ζαρκάδας (55΄ Λουκά), Λίμα, Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος, Μπιλίμπασι, Κουμεντάκος, Χατζηπαναγιώτης (64΄ Γεωργίου), Μπεσού, Φούντας (68΄ Καμμένος), Χονδρουδάκης.