«Τα σπάει» ο Παπατρέχας από την

 

Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κορυδαλλού

 

 

FRONT

 

 

Η μικρή Σκηνή «Γκαράζ» αποδεικνύεται πολύ περιορισμένη για την φετινή παράσταση της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Κορυδαλλού, την κωμωδία «Ο Παπατρέχας» του Ναπολέοντα Ελευθερίου σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη.

 

Η επιτυχία φάνηκε από την αρχή, αφού στην πρεμιέρα γινόταν το αδιαχώρητο. Τριάντα τρία άτομα επί σκηνής κέρδισαν τόσο τις καρδιές όσο και το χειροκρότημα του κοινού το οποίο απόλαυσε αυτή την αξεπέραστη ηθογραφία την οποία με ευαισθησία παρουσίασαν τα μέλη της ομάδας. Στο τέλος της παράστασης ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης έδωσε σε όλους τα συγχαρητήρια του δηλώνοντας περήφανος για τους δημιουργικούς συμπολίτες μας που επιλέγουν τόσα χρόνια να προσφέρουν στην πόλη με τον ταλέντο τους και να αξιοποιούν δημιουργικά τις ευκαιρίες που παρέχει με τα τμήματά του ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού.  

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο ηθοποιό Θανάση Βέγγο και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο θέατρο.

 

 

pap-01

 

pap-02

 

 

Λίγα λόγια για το έργο:

 

Ο Πολύδωρος, θυρωρός μιας πολυκατοικίας, τρέχει και δε φτάνει, προκειμένου να εξυπηρετήσει όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας, για να εξοικονομήσει χρήματα να παντρέψει τις έξι αδερφές του και την γεροντοκόρη θεία του. Ακολουθεί ανελέητο κυνήγι γαμπρών. Στόχος του είναι να πάρει και αυτός σειρά και να παντρευτεί την αγαπημένη του, προτού τον περιλάβουν οι εννέα κρητικοί αδερφοί της. Χωρίς να σταματήσει το τρέξιμο, θα καταφέρει να τις αποκαταστήσει όλες πριν οι Κρητικοί πάρουν την αγάπη του μακρυά;

 

 

pap-03

 

pap-04

 

 

Κείμενο: Ναπολέων Ελευθερίου. Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης. Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μοτσιοπούλου. Μουσική: Ιωάννα Παπασσαρή. Γραφιστικά: Πασχαλιά Ζαπάλτα.

 

Παίζουν: Δημήτρης Ιορδανίδης, Δέσποινα Χουρσανίδου, Μαρία Καρσιώτη, Παναγιώτα Βούτση, Ζωή Μαργαρίτη, Πασχαλιά Ζαπάλτα, Φραντζέσκα Κωνσταντινίδου, Δέσποινα Κόκκαλη, Κυριακή Πετράκου, Γιάννα Μοτσιοπούλου, Ειρήνη Ανδρεοπούλου, Γιώργος Δερμάτης, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Παναγιώτης Γεωργουδάκης, Μάρκος Μυρισκλάβος, Γιώργος Κατωπόδης, Νίκος Παναγιωτίδης, Γιώργος Κόττης, Μανώλης Τουμπακάρης, Σταμάτης Μαργούνης, Φραγκίσκη Παπαθανασίου, Ρούλα Χρυσάγη, Άρτεμις Κατσέλη, Χρήστος Φενερλής, Έλενα Νικολαίδου, Μαρία Πατμανίδου, Σοφία Κοντογιάννη, Στέλλα Παπαθανασίου, Βιργινία Χαλκιά, Χρήστος Παπαζαχαρίου, Μανώλης Καμπούρης, Αθηνά Χατζή, Μαριλένα Κατσίκα.

 

pap-05

 

Οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Τετάρτη στη θεατρική σκηνή «Γκαράζ» του Πνευματικού Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», ώρα 20.30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

pap-06

 

pap-07

 

 

 

AGFA