ΔΙΚΕΠΑΖ : Απόλαυσαν τα χάδια..τα αδέσποτα της Σπάρτης

 

1mesa

 

Κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο τα βασανισμένα αδέσποτα του "κυνοκομείου" της Σπάρτης, που νοσηλευτηκαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ, απόλαυσαν τόσα χάδια και αγάπη, όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή τους.
Φρόντισαν γι αυτό οι δεκάδες φιλόζωοι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του #ΠΕΣΥΔΑΠ για να τους προσφέρουν μία βόλτα στην ύπαιθρο.
 
2mesa
 
3mesa
 
 
Όλα αυτά τα αδέσποτα είχαν μεταφερθεί επειγόντως απο τη Σπάρτη στο ΔΙΚΕΠΑΖ με 3 ασθενοφόρα μας. Στο διάστημα που ακολούθησε οι κτηνίατροι και οι νοσηλευτές μας αποκατέστησαν την υγεία τους
Η... εκδρομική έξοδος των αδέσποτων οργανώθηκε στα πλαίσια της καμπάνιας για την υιοθεσία τους, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να επιστρέψουν πίσω στο κυνοκομείο της Σπάρτης.
Τρία μαλιστα απο αυτα υιοθετήθηκαν, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και για άλλα.
 
4mesa
 
5mesa
 
Ανάμεσα στο πλήθος των ευαίσθητων πολιτών, παρόντες ήταν οι φιλόζωοι, ο βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγέλης Ντηνιακός, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σταύρος Βοϊδονικόλας και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι αντιδήμαρχοι Περιστερίου και Κορυδαλλού, Τάσος Θεοδωράκος, Μιχάλης Ευθυμιάδης και Γιάννης Πάχος, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Δημήτρης Τσατσαμπάς καθως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού Σπύρος Μαρκου.
 
6mesa
 
7mesa
 
 
8mesa
 
9mesa
 
10mesa
 
11mesa
 
12mesa
 
14mesa
 
kosmikon nhstisima